Algemene Voorwaarden

Silsplace staat  ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer: 52594823, BTW-nummer: 151575071B01

Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld om vooraf duidelijkheid te scheppen waar je bij ons aan toe bent als je bij ons een workshop boekt. Mocht er iets mis gaan dan zullen we uiteraard eerst proberen (graag zelfs) om samen tot een oplossing te komen.

* Alle Workshops dienen schriftelijk per mail door ons bevestigd te worden. U kunt altijd geheel vrijblijvend een optie op een datum nemen, deze is een week geldig.  Indien wij daarna niks van u vernemen behouden wij ons het recht voor om een andere workshop aan te nemen.

* De workshops dienen, tenzij anders afgesproken in onze bevestiging,vooraf voor een bepaalde datum aan ons via de bank betaald te worden, deze datum  staat in de bevestigingsmail.

* De inloopworkshop kunt u tot uiterlijk drie weken voorafgaand aan de workshop kosteloos annuleren, mocht u daarna willen annuleren dan moet u helaas toch betalen, u mag uiteraard wel iemand anders laten deelnemen. Het risico van annuleren ligt ten alle tijden bij de klant.

* Als u een workshop heeft geboekt met uw eigen groep en wij u hiervan een bevestiging hebben gestuurd, dan is deze definitief. Tot uiterlijk 60 dagen  voor aanvang van de workshop kunt u deze kosteloos annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen. Dit gebeurd volgens de volgende regeling: Indien de workshop binnen 59 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen we 25% van het totaal-bedrag in rekening. Indien de workshop binnen 30 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen we 50% van het totaalbedrag in rekening. Indien de workshop binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen wij 100% van het totale bedrag in rekening.

* Silsplace heeft te allen tijde het recht een overeenkomst, al dan niet reeds afgesloten, te weigeren en/of te beëindigen.

* Het volgen van de workshop gebeurt op eigen risico, Silsplace kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke  vorm dan ook. (dit geldt ook als de workshop bij u thuis wordt georganiseerd)

*  Het kan voorkomen dat we tijdens de workshop foto’s maken die we op de facebook-pagina van Silsplace plaatsen, als je dat niet prettig vindt, dit graag van te voren aangeven, dan zorgen we ervoor dat je uiteraard niet op de foto staat.