• sushi workshop oss
  • taarten workshop tilburg

Van harte welkom bij Silsplace in Oss!

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, bonbonworkshop of kookworkshop in de buurt van Oss, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het kan bij ons allemaal, van vrijgezellenfeest tot personeelsfeest, een vriendinnendag of babyshower. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op jullie eigen locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee.

Op onze gezellige locatie in het groen in Oijen kun je terecht vanaf minimaal 7 personen. Ben je met minder personen, mail ons dan gerust dan kijken we wat er mogelijk is. Je kunt bij ons gratis parkeren. Bij al onze workshops zijn onbeperkt koffie/thee/fris & jus inbegrepen en bij de kookworkshops is ook wijn & bier inbegrepen. Als jullie aankomen zorgen we er uiteraard voor dat er wat lekkers klaarstaat.

Daarnaast organiseren we elke zaterdag een inloopworkshop. Je kunt dan gerust alleen komen of verras je vriendin, collega (schoon)moeder met een leuke workshop. We hebben ook kadobonnen die je bij ons kunt bestellen. Check onze AGENDA voor meer informatie. De inloopworkshops zijn alleen in Tilburg & Moergestel helaas niet in Oijen.

We organiseren o.a. de volgende uitjes:

 

Pluspunten:

  • Gratis parkeren
  • Altijd met je eigen groep
  • Prijs is gebaseerd op 7 personen (Bij een kleiner groepje betaal je een toeslag)
  • Incl. consumpties & wat lekkers
  • Altijd een kleinigheidje voor de vrijgezel/jubilaris/jarige/mama in spé etc.
  • Persoonlijke aandacht
  • Gezellige workshopruimte
high tea workshop oss
creatieve workshop oss
tapas workshop tilburg
sushi workshop oss

Ben je opzoek naar een leuke workshop in de regio Oss, waarbij iedereen met wat lekkers naar huis gaat, dan zijn de taarten workshops en bonbon workshops zeker iets voor jullie. Voor deze workshops hoef je geen ervaring met bakken oid te hebben. Wij zijn er om jullie te helpen en te voorzien van alle tips en trucs.

We leggen alles uitgebreid uit zodat je na het volgen van onze workshops ook thuis aan de slag kunt.
Deze workshops staan bij ons op nummer 1 !  De prijzen zijn gebaseerd op  7 personen, ben je met minder personen dan geldt er een kleine toeslag.

Ben je opzoek naar een leuke kookworkshop in de regio Oss, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij al onze kookworkshops worden jullie met een welkomstdrankje ontvangen en staat er wat lekkers voor jullie klaar. We delen de kookschorten uit en leggen alle receptuur uitgebreid uit. Daarna gaan jullie in groepjes van 2 of 3 personen alles bereiden.

Als alles klaar is gaan jullie gezamenlijk aan tafel om samen lekker te genieten. Na afloop is er nog een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers en kunnen jullie nog even lekker nagenieten. Het is voor ons geen probleem om rekening te houden met een gluten-allergie, lactose-allergie, halal en vegetarische wensen. Wel graag vooraf even aangeven.  De kookboekjes krijgen jullie allemaal na afloop mee naar huis, zodat je thuis alles nog eens kunt maken.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Praesent quis dui et tellus ornare vulputate ut a nulla. Aliquam dapibus metus et nunc tempor, nec finibus ante elementum. Sed sagittis id odio at