Cheap Soccer Uniforms
Dripped cake feestje € 19,50 - silsplace

DRIPPED CAKE KINDERFEESTJE

Ze zijn helemaal hip de Dripped cakes en bij ons ook te boeken als kinderfeestje. Het is de nieuwste rage op het gebied van taartjes. De taarten worden dan niet met fondant afgewerkt maar met een drip van chocolade en veel snoepjes. De taart is extra hoog gebakken en deze gaan we vullen met allemaal lekkere vullingen, daarna  gaat iedereen zijn eigen botercrème kleuren en gaan we de taart mooi afsmeren. Daarna gaan we de choco-drip maken en versieren met heel veel snoepjes. We maken ook nog een vlaggetjes-slinger om de taart helemaal af te maken. Super leuk om te doen!

-Adviesleeftijd vanaf 9 / 10 jaar

Kosten

€ 19,50 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 2 uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan alleen in  Moergestel gegeven worden. Je kun hier  gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen.

dripped cake kinderfeest tilburgkinderfeestje dripped cakebakfeestje goirlekookfeestje oisterwijk


Cheap Soccer Uniforms
Open chat