Cheap Soccer Uniforms
Mozaieken € 16,- silsplace

KINDERFEESTJE MOZAIEKEN

In deze workshop krijgt iedereen een spiegel die we met allerlei kleine stukjes tegel, steentjes, & glitters gaan mozaieken. We hebben tegels in alle kleuren van de regenboog dus je kunt ook echt iets maken wat bij je past. Alles wordt goed uitgelegd en we hebben ook allerlei voorbeelden om ideetjes op te doen. Het is erg leuk werk en de resultaten zijn altijd verrasend. Na afloop gaat iederen naar huis met een super leuke spiegel. (het voegen gebeurd thuis ivm het drogen van de lijm)

-Adviesleeftijd vanaf 6/7 jaar

Kosten

€ 16,- per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur kleine  2 kleine uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

10706574_695705070519709_1061063664_n8IMG-20140316-WA0006IMG-20140903-WA0007tilburg kinderfeest mozaieken 2


Cheap Soccer Uniforms
Open chat