Cheap Soccer Uniforms
Slippers pimpen € 17,50 - silsplace

KINDERFEESTJE SLIPPERS PIMPEN

Vind je het heerlijk om in de zomer op slippers te lopen en ben je gek op knutselen en pimpen, dan is dit kinderfeestje echt iets voor jou. Bij dit feestje krijgt iedereen een  paar slippers.  De slippers gaan we  lekker pimpen met kralen, kant, parels, bloemen, hartjes etc. Na afloop gaat Iedereen naar huis met een paar mooie slippers.  Geen probleem als er ook jongens mee komen die kunnen gewoon iets anders maken: bv een houten wijzer of een memobord. Graag even de  maten doorgeven.

Kosten

€ 17,50 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen bij binnenkomst en wat te snoepen tijdens het feestje. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 2 uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

kinderfeest tilburg slippers pimpentilburg kinderfeest slippers maken 2kinderfeest tilburg pimpen 1

kinderfeestje (6)20140914_11561913754355_1448289461863359_1915092047815677029_n


Cheap Soccer Uniforms
Open chat