Cheap Soccer Uniforms
Ontbijt bordje stippen € 16,50 - silsplace

KINDERFEESTJE ONTBIJTBORDJE STIPPEN

Helemaal hip is dit STIPfeestje en zo super leuk om te doen.  Tijdens dit kinderfeestje ga je een porseleinen ontbijtbordje stippen. We hebben keus uit verschillenden afbeeldingen.  Als de afbeelding op je porselein bordje staat ga je heel veel stipjes zetten. Hoe je dit mooi kunt doen leggen we uitgebreid uit. De borden moeten thuis nog even in de oven (kan in een gewone oven) worden afgebakken zodat ze daarna ook afgewassen kunnen worden. De beschrijving hiervoor krijg je mee naar huis. Het is echt super leuk om te doen en wellicht heb je wel een nieuwe hobby gevonden!

-Adviesleeftijd vanaf 10 jaar

Kosten

€ 16,50 per kindje – Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen en tijdens de workshop zorgen we voor wat te snoepen. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 1,5 tot 2 uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

 


Cheap Soccer Uniforms
Open chat