Cheap Soccer Uniforms
Taarten feestje € 17,50 - silsplace

KINDERFEESTJE TAARTJES

Het blijft zo leuk om te doen en een van onze meest geboekte kinderfeestjes. Je eigen taartje maken. Bij dit feestje  krijgt iedereen een taart die we helemaal leuk gaan versieren. Deze taart gaan we eerst in lagen snijden met een taartzaagje en vervolgens vullen met allerlei lekkere vullingen. Daarna gaan we de taart bekleden met fondant en leggen we uit hoe je roosjes, strikken en randen om de taart kunt maken. Voor jongens is dit ook erg leuk om te doen. We leren dan hoe bv hoe je een minion taart of spoken-taart, voetbaltaart etc. kunt maken. Na afloop krijgt iedereen zijn eigen taart in een taartdoos mee naar huis, zodat er thuis van gesmuld kan worden. Het je een speciaal thema, laat het ons dan graag van te voren weten.

-adviesleeftijd vanaf 7 jaar of ouder

Kosten

€ 17,50 per kindje – Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen en tijdens de workshop zorgen we voor wat te snoepen. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 2 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

kinderfeestje taarten tilburg 4kinderfeestje taarten tilburg 6kinderfeestje taarten tilburg 3taarten kinderfeestje oisterwijk taarten feestje tilburg bakfeestje tilburgtaarten kook feestje bak feestje


Cheap Soccer Uniforms
Open chat