Cheap Soccer Uniforms
Tie Dye € 16,50 - silsplace

KINDERFEESTJE TIE DYE

Jaa ons nieuwste feestje Tie-Dye is helemaal hip. Wat is het leuk om te doen het tie dye, je kunt kiezen uit een tas of een shirt om te tie dye. Er zijn heel veel patroontjes mogelijk. We gaan eerst oefenen op proeflapjes en leren je alles over de verschillende patroontjes die je kunt tye-dye. Kies je voor de swirl-spiraal of toch liever de bullseye of een hart om te tye dye, we leggen het stap voor stap uit. Intussentijd moet het even drogen en maken we nog een tassenhanger en een armbandje. Je kunt kiezen uit een t-shirt of tas (38 x 42 cm).  Als je kiest voor het t-shirt om te tie-dye dan graag even de maten doorgeven. De instructie hoe je je shirt of tas het beste kunt  wassen krijg je op papier mee naar huis.

-adviesleeftijd vanaf 6/7 jaar

Kosten

€ 16,50 per kindje – Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen en tijdens de workshop zorgen we voor wat te snoepen. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 1,5 tot 2 uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

tye dye kinderfeestje tye dye 3thuis tye dye feestje tye dye 3   tie dye shirt kinderfeestje oisterwijktie dye feestje tilburg tie dye feestje tas tie dye 4   tye dye feestje tilburg


Cheap Soccer Uniforms
Open chat