Cheap Soccer Uniforms
Taarten Workshops - Vanaf € 32,50 p.p. - silsplace

Workshop Taarten decoreren

Ben je opzoek naar een leuke taartenworkshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze taarten workshop krijgt iedereen een ronde taart. Deze taart gaan we in lagen snijden en vervolgens vullen met botercrème/slagroom etc. Vervolgens word er uitgelegd hoe de verschillende uitstekers werken, hoe je een plaatje kunt puzzelen, hoe je mooie randen maakt etc. Daarna gaan we de taart bekleden met fondant/marsepein en vervolgens gaat iedereen de taart superleuk versieren. Uiteraard krijg je een taartdoos mee, om de taart in te doen.  Ook erg leuk om voor iemand te maken en kado te geven, de taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

Deze workshop duurt  2,5 uur en kost € 32,50 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

(taart kan in de vriezer bewaard worden). Ook heel leuk als personeels-uitje.

taarten workshop tilburgworkshop taarten tilburgtaart maken tilburgtilburg taarten workshop 2Afbeelding 013IMG-20150228-WA0013

 

Workshop Stapeltaart decoreren

De perfecte workshop om je kennis verder uit te breiden. We leren bekleden, decoreren, maken van kroontjes, roosjes, randen etc. en dan is het stapelen geblazen. Je gaat naar huis met een 2 laags stapel-taart met kroon waar je trots op kunt zijn! Het is ook mogelijk om de taart van piepschuim te maken ivp cake.

Deze workshop duurt 3,5 uur en kost € 65,-. Dit bedrag is incl. de 2 taarten & materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

workshop stapeltaarten tilburgworkshop stapel taarten tilburgworkshop taart piepschuim tilburgcursus taarten workshop tilburg makenS63025982laagsstapeltaart website

 

Workshop Taarten in een Thema

Elk jaar organiseren wij met sinterklaas, kerst, valentijnsdag, pasen, vaderdag, moederdag etc.  allerlei taartenworkshops met deze thema’s. Er zijn dan ook altijd diverse inloopworkshops waarbij je ook  rustig alleen of met 2 personen etc. kunt komen. Er worden dan diverse technieken en voorbeelden uitgelegd en geshowd en daarna gaat iedereen zijn eigen taart helemaal  in stijl maken en decoreren. De taart kan makkelijk 3 maanden ingevroren worden en op de feestdag zelf ontdooid en aangesneden worden.  Ook leuk om als kadootje mee te nemen en te geven. Kijk voor een overzicht van deze Thema-taartenworkshops in onze agenda.

Deze workshop duurt  2,5 uur en kost € 32,50 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

paas taart oss workshop paastaartensinterklaas cupcakes oss moederdag workshop taarten oss kerst taarten workshopworkshop kerst taart maken ossS6302373

 

Workshop taarten decoreren / plaatje puzzelen

In deze taartenworkshop krijgt ook iedereen een ronde taart die we gaan vullen en bekleden. Vervolgens wordt er uitgelegd hoe je een plaatje kunt puzzelen. Dit kan een plaatje van bumba / hello kitty / of nijntje zijn, of je  brengt zelf een plaatje mee. Deze workshop

Deze workshop duurt  2,5 uur en kost € 32,50 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

taartenworkshopstilburg 520140908_222535Afbeelding 003Kopie van finding nimotaartjeskids Afbeelding 030

Erotische Taarten Workshop

Het is ook mogelijk om een erotisch tintje aan je workshop te geven. We gaan dan allerlei toepasselijke voorwerpen maken voor op de taart. De drankjes worden gedronken met een toepasselijk rietje en alles wordt in stijl geserveerd:). De taart kan thuis ingevroren worden (zeker 3 maanden) en bewaard worden voor een geschikte “gelegenheid”.  Erg leuk als je aan het vrijgezellenfeest een erotisch tintje wilt geven.

Deze workshop duurt  2,5 uur en kost € 32,50 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

erotische workshop tilburgerotische taarten workshop tilburgpiemel taarten workshop tilburg


Cheap Soccer Uniforms
Open chat