Cheap Soccer Uniforms
Stoffen tas pimpen € 17,- silsplace

KINDERFEESTJE STOFFEN TAS PIMPEN

Tijdens dit kinderfeestje krijgt iedereen een lekkerd grote tas om te pimpen.  We gaan de tas versieren met allerlei hippe stofjes, roosjes, vilt, kantjes, glitters, plakstenen, veters, pailletjes etc.  Je kunt je helemaal uitleven.  Na afloop gaat iedereen naar huis met een tas die niemand heeft.  Geen probleem als er ook jongens mee komen die kunnen gewoon iets anders maken: bv een houten wijzer of een memobord. Superleuk om te doen.

-Adviesleeftijd vanaf 9 / 10 jaar en ouder (voor jongere kids  is het ibiza tassen feestje heel geschikt)

Kosten

€ 17,- per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen bij binnenkomst en wat te snoepen tijdens het feestje. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 2 uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

 

tilburg kinderfeest tas makentilburg kinderfeest tas pimpen 1tas pimpen kinderfeest tilburg

P1030159PC290079kinderfeestjes tilburg 6

 

 


Cheap Soccer Uniforms
Open chat