Cheap Soccer Uniforms
Workshop Dripped Cake - € 35,- p.p. - silsplace

Workshop Dripped Cake

Deze workshop is helemaal hip. In plaats van het werken met fondant gaan we werken met chocolade en heel veel lekkere snoepjes.

Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van een extra hoog biscuit dat we met diverse vullingen gaan vullen. Je mag zelf je kleur botercrème bepalen waarmee je gaat afsmeren. Daarna leggen we de techniek van het drippen uit en als kers op de taart mag je deze decoreren met heel veel snoepjes, vlaggetjes, wafels, chocolade etc. etc. Ook erg leuk om voor iemand te maken en kado te geven, de taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

Het is ook mogelijk om de dripped cake in een thema te maken bv Sinterklaas, Kerstmis Pasen etc. etc. We zorgen dan voor allemaal lekkere snoepjes in dit thema!

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

Deze workshop duurt  2 uur en kost € 35,- p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

De unicorn of mermaid taart is € 37,50 pp

Wil je kiezen voor de Unicorn of Mermaid Cake geef dat dan bij het inschrijven van te voren door!

Wil je met bloemen werken dan dit ook graag van te voren doorgeven!

workshop dripped cake tilburgdripped cake workshop tilburgworkshop unicorn cake tilburgouder kind workshop tilburgvriendinnen workshop tilburg


Cheap Soccer Uniforms
Open chat