Cheap Soccer Uniforms
Workshop chunks incl. armband € 25,00 p.p. - silsplace

Maak je eigen chunks

De nieuwste rage en super leuk om te doen, maak je eigen chunks voor op de (noosa) armbanden. Chunks zijn drukkers die je bv. op armbanden, tassenhangers, oorbellen, ringen etc. kunt klikken. In deze workshop ga je zelf je eigen drukkers maken voor op een armband. We werken met allerlei verschillende materialen en we leggen alles uitgebreid uit, ook zijn er veel voorbeelden aanwezig. Je gaat naar huis met een unieke armband helemaal in de kleuren en stijl die je zelf wilt.

Je mag ook zelf een fotootje van je kindjes/huisdier meenemen, mail ons dan even voor de juiste afmetingen etc. Ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst in de drukker te verwerken. We hebben armbanden in allerlei kleuren en maten, dus er is ruim voldoende keus. Ht is ook mogelijk tegen een kleine meerprijs om meer als 3 drukkers te maken.

Deze workshop duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 25,-. Dit bedrag is inclusief alle materialen voor 3 chunks en een armband naar keuze. Uiteraard zorgen we ervoor dat de koffie en thee en fris klaarstaan met wat lekkers erbij.

workshop chunks maken osschunk workshop osschunks workshop oss 3sieraden workshop osssieraden workshops ossgoedkope workshop ossgoedkope workhop oss20140222_161122chunkse1
 


Cheap Soccer Uniforms
Open chat