Cheap Soccer Uniforms
Taarten & Bonbons - silsplace

Taarten & Bonbons

Ben je opzoek naar een leuke workshop in de regio Oss, waarbij iedereen met wat lekkers naar huis gaat, dan zijn de taarten workshops en bonbon workshops zeker iets voor jullie. Voor deze workshops hoef je geen ervaring met bakken oid te hebben. Wij zijn er om jullie te helpen en te voorzien van alle tips en trucs.

We leggen alles uitgebreid uit zodat je na het volgen van onze workshops ook thuis aan de slag kunt.
Deze workshops staan bij ons op nummer 1 !  Mogelijk vanaf 7 personen.

Workshop Bonbons maken

Ben je opzoek naar een leuke bonbon workshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze bonbon workshop gaan we een mooie tekening van chocolade maken, we gaan diverse  bonbon-cupjes maken met allerlei vullingen en we gaan bonbons maken van marsepein/fudge Daarna gaan  we alle bonbons mooi versieren en decoreren met allerlei parels, fondant, nootjes, sprinkles, glitters etc.  Je kunt je helemaal uitleven. Na afloop gaan de bonbons in een doosje mee naar huis, zodat je ze thuis  kunt showen. We geven je veel tips om ook thuis aan de slag te gaan, super leuk & gezellig deze workshop!

Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren.

Deze workshop duurt  2 uur en kost € 35,- p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.  

De workshops zijn mogelijk vanaf 8 personen.

(We organiseren in Oijen geen inloopworkshops wel in Tilburg & Moergestel)

workshop bonbons maken tilburgworkshop bonbons tilburgbonbon workshop tilburgchocolade workshop tilburgkerst workshop tilburgmoederdag workshop tilburg

Chocolate shoe bonbon workshop

Ben je gek op schoenen en op chocolade, dan zit je goed bij deze workshop. Jullie gaan zelf een chocolade pump maken, dit doen we aan de hand van een mal. Als deze in de koeling staan, gaan we diverse bonboncupjes vullen met diverse vullingen en mooi afwerken.  We pakken alles mooi in zodat jullie thuis alles uitgebreid kunnen showen. Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren. (standaard is de pump in melkchocolade, als jullie dat anders willen dit graag van te voren aangeven).

De workshop duurt 2 uur en kost € 37,50 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen en consumpties en een etagère met lekkers.

20160217_15565020160220_162318 20160220_162402-1  20160220_162413-1IMG-20140729-WA0001 20150204_181401

Workshop erotische bonbons maken

In deze bonbon workshop gaan we allerlei bonbons maken met een erotisch tintje.  We hebben diverse erotische vormen die we vol gaan gieten met chocolade en vervolgens  in de koelkast laten “opstijven”. Dus ben je gek op chocolade en in voor een ondeugend  thema, dan is deze workshop echt iets voor jullie. Lachen, gieren brullen en smullen.  Tijdens deze workshop maken we ook wat gewone bonbons dus voor elk wat wils. Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren.

Deze workshop duurt  2 uur en kost € 37,50 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

erotische bonbons tilburgerotische workshop tilburgpiemel workshops tilburgerotische bonbon workshop tilburg 2erotisch vrijgezellenfeest tilburgerotische bonbons maken tilburg 2

Gooise vrouwen bonbon workshop

Laat je lekker verwennen tijdens deze super hippe en gezellige workshop. We beginnen de workshop goed  en ontvangen jullie met een glaasje bubbels en er staat volop lekkers op tafel. Nadat de schorten om zijn  gedaan gaat iedereen een pump maken van chocolade. Er worden diverse bonbons met vullingen gemaakt  en we gaan een tekening van chocolade maken. Alles wordt mooi afgewerkt en gedecoreerd en natuurlijk mooi ingepakt.  Kortom een super gezellige en leuke workshop! (het verschil met de chocolate shoe workshop is dus: de bubbels en de chocolade tekening die jullie maken). Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren. (standaard is de pump in melkchocolade, als jullie dat anders willen dit graag van te voren aangeven).

Deze workshop duurt 2 uur en kost € 42,50 p.p. Dit bedrag is inc. alle materialen, bubbels & consumpties &  lekkers.

chocolade pump maken tilburgchocolade schoen tilburgbonbons maken tilburg moederdag workshop tilburg 29ae72724-c12d-4db5-a8fc-ef30dcfe2544moederdag workshop chocolade pump tilburg

50 tinten grijs bonbon workshop

Laat je lekker verwennen tijdens deze super hippe en gezellige workshop. We beginnen de workshop goed  en ontvangen jullie met een glaasje bubbels en er staat volop lekkers op tafel. Als de schorten om zijn  gedaan gaan we een pump maken van chocolade. Daarna gaan we allerlei erotische bonbons maken.  Dit doen we d.m.v mallen en marsepein.  Deze bonbons smelten op de tong en “glijden zo naar binnen” .  Alles wordt mooi afgewerkt en gedecoreerd en natuurlijk mooi ingepakt.  Kortom een super gezellige  workshop! Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren. (standaard is de pump in melkchocolade, als jullie dat anders willen dit graag van te voren aangeven).

Deze workshop duurt  2 uur en kost € 42,50 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, bubbels & consumpties  &  lekkers.

peimel620150225_08012320150810_07553620140322_142416Naamloos.1pngIMG-20140729-WA0002


Cheap Soccer Uniforms
Open chat