Cheap Soccer Uniforms
Taarten & Bonbons tilburg - silsplace
vrijgezellenfeest tilburg 2
inloopworkshops tilburg
vrijgezellenfeest tilburg 3
erotische workshop vrijgezellenfeest tilburg

Taarten & Bonbons tilburg

Ben je opzoek naar een leuke workshop in de regio Tilburg, waarbij iedereen met wat lekkers naar huis gaat, dan zijn de taarten workshops en bonbon workshops zeker iets voor jullie. Voor deze workshops hoef je geen ervaring met bakken oid te hebben. Wij zijn er om jullie te helpen en te voorzien van alle tips en trucs.

Erg leuk om te doen tijdens een babyshower, vrijgezellenfeest of teambuildingsuitje of personeelsfeest etc.

We leggen alles uitgebreid uit zodat je na het volgen van onze workshops ook thuis aan de slag kunt.
Deze workshops staan bij ons op nummer 1 !  De prijzen zijn gebaseerd op 6 personen, ben je met minder personen dan geldt er een kleine toeslag.

Voor alle recepten klik HIER

Workshop Dripped Cake

Deze workshop is helemaal hip. In plaats van het werken met fondant gaan we werken met chocolade en heel veel lekkere snoepjes.

Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van een extra hoog biscuit dat we met diverse vullingen gaan vullen. Je mag zelf je kleur botercrème bepalen waarmee je gaat afsmeren. Daarna leggen we de techniek van het drippen uit en als kers op de taart mag je deze decoreren met heel veel snoepjes, vlaggetjes, wafels, chocolade etc. etc. Ook erg leuk om voor iemand te maken en kado te geven, de taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

Het is ook mogelijk om de dripped cake in een thema te maken bv Sinterklaas, Kerstmis Pasen etc. etc. We zorgen dan voor allemaal lekkere snoepjes in dit thema!

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

Deze workshop duurt  2 uur en kost € 35,- p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

De unicorn of mermaid taart is € 37,50 pp

Wil je kiezen voor de Unicorn of Mermaid Cake geef dat dan bij het inschrijven van te voren door!

Wil je met bloemen werken dan dit ook graag van te voren doorgeven!

workshop dripped cake tilburgdripped cake workshop tilburgworkshop unicorn cake tilburgouder kind workshop tilburgvriendinnen workshop tilburg


Cheap Soccer Uniforms
Open chat