Houten ibiza borden

Helemaal hip zijn ze de houten ibiza bordjes. In de workshop gaan we 5 plankjes schilderen en voorzien van leuke teksten. De borden zijn leuk voor in de tuin, onder de veranda, naast de voordeur of gewoon voor binnen.

Ook leuk om te gebruiken als naamwijzer, als geboortewijzer, voor een feestje. Je kunt er alle kanten mee op. We gaan schuren, verven, plakken en schilderen. Iedereen kan het en super leuk om te doen.

Prijs € 45,00 - duur 2,5 uur

Minimaal 12 personen

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

 

  • Onze workshop locatie in Nijmegen

  • Binnen een straal van 40 km rondom Nijmegen - kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen de workshop kost dan 40,00 p.p. De eenmalige meerprijs bedraagt € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg - minimaal 8 personen. Als de workshop bij je thuis wordt georganiseerd gaan we ervanuit dat je zelf voor koffie/thee etc. zorgt.