Workshops regio Nijmegen

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, bonbonworkshop of taarten workshop in Nijmegen dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Het kan bij ons allemaal, van vrijgezellenfeest tot personeelsfeest, een vriendinnendag of babyshower. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op jullie eigen locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee

Op onze sfeervolle locatie in Nijmegen kun je terecht vanaf minimaal 12 personen. Bij al onze workshops zijn onbeperkt koffie/thee/fris & jus inbegrepen en uiteraard zorgen we dat er wat lekkers klaarstaat als jullie aankomen.

 

 

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, bonbonworkshop of een taarten workshop  in het centrum van Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het kan bij ons allemaal, van vrijgezellenfeest tot personeelsfeest, een vriendinnendag of babyshower. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op jullie eigen locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee.

Bij al onze workshops zijn onbeperkt koffie/thee/fris & jus inbegrepen .

De workshops in Nijmegen zijn mogelijk vanaf 12 personen.

(We organiseren in Nijmegen  geen inloopworkshops)

We organiseren o.a. de volgende uitjes: