Workshops regio Nijmegen

 

*update 18 juni*

Yes we mogen gelukkig weer open dus daar zijn we super blij mee. Bij volwassenen houden we rekening met de 1,5 m afstand. Uiteraard kun je helaas niet aan de workshop deelnemen als je klachten hebt. Helaas mogen we alleen open voor het geven van al onze creatieve workshops en taarten-workshops en bonbon-workshops maar helaas nog niet voor de kookworkshops. 

 

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, bonbonworkshop of taarten workshop in Nijmegen dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Het kan bij ons allemaal, van vrijgezellenfeest tot personeelsfeest, een vriendinnendag of babyshower. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op jullie eigen locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee

Op onze sfeervolle locatie in Nijmegen kun je terecht vanaf minimaal 8 personen. Ben je met minder personen, mail ons dan gerust dan kijken we wat er mogelijk is tegen een meerprijs. Bij al onze workshops zijn onbeperkt koffie/thee/fris & jus inbegrepen en uiteraard zorgen we dat er wat lekkers klaarstaat als jullie aankomen.

 

 

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, bonbonworkshop of een taarten workshop  in het centrum van Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het kan bij ons allemaal, van vrijgezellenfeest tot personeelsfeest, een vriendinnendag of babyshower. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op jullie eigen locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee.

Bij al onze workshops zijn onbeperkt koffie/thee/fris & jus inbegrepen .

De workshops in Nijmegen zijn mogelijk vanaf 9 personen.

(We organiseren in Nijmegen  geen inloopworkshops)

We organiseren o.a. de volgende uitjes: