Ouder kind Workshops

Wegens drukte organiseer ik in het jaar 2024  helaas geen ouder-kind en inloopworkshops op zaterdagochtend . Wel organiseer ik 1x per maand op donderdagavond een inloopworkshop. Voor de Sinterklaas en Kerstworkshops komen er t.z.t. ook nog extra inloopdatums.

 

Kom gezellig samen met je (klein) zoon / (klein) dochter of neefje of nichtje / buurt-kindje een Ouder Kind workshop volgen en iets moois maken. Alle workshops duren ongeveer 2 uurtjes en natuurlijk zorgen we voor een lekker bakkie koffie/thee en een glaasje fris met wat lekkers. Tussendoor zorgen we ook nog voor wat te drinken en wat lekkers! De prijzen zijn voor 1 volwassenen en 1 kind!

 

De ouder-kind workshops zijn op zaterdag in Moergestel / Tilburg, check hier de agenda!

 

We hebben de volgende ouder kind workshops:

 

Etagère schilderen € 40,00 per koppel

Kom gezellig samen een prachtige 3-laags etagère schilderen. dan heb je meteen iets moois om samen die lekkere koekjes van te eten na schooltijd! super leuk om samen te doen, je gaat samen 1 etagère welke bestaat uit 3 bordjes beschilderen. We hebben keus  uit heel veel plaatjes en er is van alles mogelijk. Wil je liever losse bordjes beschilderen dat kan natuurlijk ook, geef dat dan graag even aan bij het reserveren.

 

Houten wijzer workshop € 40,00 per koppel (3 plankjes)

Je kunt kiezen om samen 1 houten wijzer te maken bestaande uit 3 plankjes, je betaalt dan € 45,00 per koppel. Je kunt er ook voor kiezen om allebei je eigen houten wijzer te maken of je kunt er voor kiezen om samen 5 plankjes te schilderen (€ 40,- per koppel).   Leuk voor zowel jongens als meisjes. Lekker stoer of juist romantisch, uit de hand of met sjabloontjes er is van alles mogelijk. Je maakt je houten wijzer zoals jij hem hebben wilt.

 

Ibiza tassen workshop € 60,00 per koppel

Je maakt zelf een grote tas en je dochter maakt een iets kleinere ibiza tas. We hebben keus uit heel veel lintjes, kantjes, bloemen, kralen, tassenhangers etc. etc. Je kunt  allebei dezelfde maken of juist allebei lekker verschillend. net wat jullie willen. 

 

Choco shoe & bonbonnetjes workshop € 60,00 per koppel

Je maakt allebei een chocoladeschoen (melk) en diverse bonbonnetjes. Super leuk om samen te doen. Jullie gaan de choco pump afwerken met strikken  en roosjes etc. van fondant. Daarnaast maken we diverse bonboncupjes met lekkere vullingen. Ook mogen de kinderen nog een choco-tekening maken.-

 

Lego choco workshop € 60,00 per koppel

Speciaal voor jongens deze super leuke lego choco workshop. Jullie gaan een hele grote legopop van chocolade maken gevuld met marshmellows en jullie maken nog diverse andere legochocolaatjes en een choco-tekening. Super gezellig om samen te doen.

 

 Fondant-Taartjes workshop € 40,00 per koppel (8 stukjes)

Leuk voor jongens & meisjes. Je gaat samen een taartje vullen met lekkere vullingen en het fondant kleuren in je eigen kleuren. Dan leggen we stap voor stap uit hoe je de  taart mooi  decoreert. Je kunt kiezen uit heel veel malletjes & sjablonen. Het is ook mogelijk om een lego-ninjago taartje te maken. De taart kan ook in de vriezer bewaard worden voor een speciale gelegenheid.  Heel geschikt voor alle leeftijden!

 

 

(grotere)Fondant  Taarten workshop € 45,00 per koppel (12  stukjes)

Leuk voor jongens & meisjes. Je gaat samen een grotere taart vullen met lekkere vullingen en mooi opmaken met fondant. je kunt kiezen uit heel veel malletjes en sjablonen. Er is van alles mogelijk van een “super zoete” taart of een batman taart of angry bird, hellow kitty of nijntje. wat jullie willen!  De taart kan ook in de vriezer bewaard worden voor een speciale gelegenheid.  Heel geschikt voor alle leeftijden!

 

Dripped Cake  Taarten workshop € 47,50- per koppel

Leuk voor jongens & meisjes. Je gaat samen een extra hoge taart vullen met lekkere vullingen. Daarna maken we de Drip van chocolade op de taart en vervolgens mag je helemaal los gaan met allerlei koekjes en snoepjes. We hebben keus uit heel veel lekkers voor op je taart! De taart kan ook in de vriezer bewaard worden voor een speciale gelegenheid. (we werken hier niet met fondant maar de taart wordt afgesmeerd met een kleur botercrème  die je zelf gaat maken.)

 

 

Unicorn of Mermaid Cake  Taarten workshop € 47,50 per koppel

Je gaat samen een extra hoge taart vullen met lekkere vullingen. Bij de Unicorn taart gaan we een mooie hoorn en oortjes maken voor op de taart.  We gaan heel veel toefjes kleuren en op de taart spuiten. Bij  de Mermaid cake maken we natuurlijk een aantal mooie zeemeermin-staarten en nog veel meer leuks, ook gaan we hier een aantal mooie toefjes op de taart spuiten. De taart kan  in de vriezer bewaard worden voor een speciale gelegenheid. Zie de foto’s hieronder voor de voorbeelden.

 

FONDANT SNOEPTAART  of VOS TAART € 47,50 PER KOPPEL

Jullie gaan samen een extra hoge taart vullen met lekkere vullingen. Daarna gaan jullie het fondant kleuren en er de taart mee bekleden. Natuurlijk helpen we jullie hierbij. Daarna gaan jullie de snoepjes van fondant maken voor op de taart.  Super leuk om samen te doen. Let op hierbij maken we de snoepjes dus fondant dus er komt geen echt snoep op de taart. Dat is wel zo bij de Dripped cakes.

Andere opties:

Je kunt ook kiezen om samen bv een lampje te pimpen of een memobord te maken of huisjes te pimpen etc. Kijk dan even bij alle kinderfeestjes of alle gewone workshops. Er is van alles mogelijk.