Bonbon workshops

Workshop Bonbons maken

Ben je opzoek naar een leuke bonbon workshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze bonbon workshop gaan we een mooie tekening van chocolade maken, we gaan diverse  bonbon-cupjes maken met allerlei vullingen en we gaan bonbons maken van marsepein/fudge Daarna gaan  we alle bonbons mooi versieren en decoreren met allerlei parels, fondant, nootjes, sprinkles, glitters etc.  Je kunt je helemaal uitleven. Na afloop gaan de bonbons in een doosje mee naar huis, zodat je ze thuis  kunt showen. We geven je veel tips om ook thuis aan de slag te gaan, super leuk & gezellig deze workshop! Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren.

Deze workshop duurt  2 uur en kost € 40,00 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.  

 

Deze workshops worden gegeven in ons creatief atelier, we hebben geen taart-studio of chocolatiér-winkel.

 

Chocolate shoe bonbon workshop

Ben je gek op schoenen en op chocolade, dan zit je goed bij deze workshop. Jullie gaan zelf een  chocolade pump maken, dit doen we aan de hand van een mal. Als deze in de koeling staan, gaan we diverse bonboncupjes vullen met diverse vullingen en mooi afwerken.  We pakken alles mooi in zodat jullie thuis alles uitgebreid kunnen showen. Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren. (standaard is de pump in melkchocolade, als jullie dat anders willen dit graag van te voren aangeven).

De workshop duurt 2 uurtjes en kost € 45,00 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen en consumpties en een etagère met lekkers.

 

Workshop erotische bonbons maken

In deze bonbon workshop gaan we allerlei bonbons maken met een erotisch tintje.  We hebben diverse erotische vormen die we vol gaan gieten met chocolade en vervolgens  in de koelkast laten “opstijven”. Dus ben je gek op chocolade en in voor een ondeugend  thema, dan is deze workshop echt iets voor jullie. Lachen, gieren brullen en smullen.  Tijdens deze workshop maken we ook wat gewone bonbons dus voor elk wat wils. Bij warme dagen, is er een kans dat de workshop niet door kan gaan, omdat anders de bonbons smelten en de chocolade niet stolt. Uiteraard zullen we dan een passend alternatief aanbieden, dit overleggen we dan een paar dagen van te voren.

Deze workshop duurt  2 uur en kost € 40,00 p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op

  • Onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

    • Binnen een straal van 80 km rondom Nijmegen - Tilburg  kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 8 personen)