Workshop Krans van droogbloemen

Helemaal hip zijn ze de kransen van droogbloemen.  Super leuk om zo’n mooie krans te maken bij onze workshop. We hebben keus  uit heel veel droogbloemen. Kies je voor lekker bont, neutraal of droogbloemen met roze/paarst tinten, er is van alles mogelijk. We beginnen met een ring van 28 / 30 cm en deze  gaan we stap voor stap omtoveren tot een mooie krans van droogbloemen.  Hoe je dat moet doen leggen we uitgebreid uit in de workshop.

De workshop kost € 45,00 pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uurtjes.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op:

  • Onze workshop locatie in Nijmegen

  • Binnen een straal van 40 km rondom Nijmegen - kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen de prijs is dan € 37,50 pp. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg minimaal 8 personen). We gaan ervan uit dat jullie zelf voor koffie/thee etc. zorgen