Mozaieken

Ben je opzoek naar een leuke mozaiek workshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt kiezen uit een spiegel, schaal of dienblad, deze ga je met allerlei kleine stukjes tegel “beplakken”.  We hebben een ruime keus uit keramische tegels in alle kleuren van de regenboog, dus je kunt echt iets maken wat bij je past. Er worden verschillende technieken getoond en uitgelegd zodat je thuis ook  aan de slag kunt! Er wordt gewerkt met een mozaiektang en een hamer en na afloop van de workshop kan iedereen knippen! Het resultaat is altijd erg verrassend en mooi! Het is ook mogelijk om een groepswerk te maken. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

De workshop kost € 37,50 pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2,5 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op

  • Onze workshop locatie in Tilburg (je kunt hier gratis parkeren) - Minimaal 6 personen

  • Onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan. - Minimaal 6 personen

  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen € 37,50 pp. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 8 personen)