Workshop Taarten decoreren

Ben je opzoek naar een leuke taartenworkshop in de regio Nijmegen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. De taarten workshops worden gegeven in ons creatieve atelier. In deze taarten workshop krijgt iedereen een GROTE ronde taart. Deze taart gaan we in lagen snijden en vervolgens vullen met botercrème/slagroom etc. Vervolgens word er uitgelegd hoe de verschillende uitstekers werken, hoe je een plaatje kunt puzzelen, hoe je mooie randen maakt etc. Daarna gaan we de taart bekleden met fondant/marsepein en vervolgens gaat iedereen de taart superleuk versieren. Uiteraard krijg je een taartdoos mee, om de taart in te doen.  Ook erg leuk om voor iemand te maken en kado te geven, de taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

 

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

Prijs € 40,00 p.p. - duur 2,5 uur Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

 

Minimaal 12 personen

 

Deze workshops worden gegeven in ons creatief atelier, we hebben geen taart-studio of chocolatier-winkel.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op:

  • Onze workshop locatie in Nijmegen

  • Binnen een straal van 40 km rondom Nijmegen - kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen de prijs is dan € 37,50 pp. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg - min. 10 personen). We gaan ervan uit dat jullie zelf voor koffie/thee etc. zorgen

 

Erotische Taarten Workshop

In deze taartenworkshop krijgt ook iedereen een ronde taart die natuurlijk gaan decoreren in erotische stijl.

Leuk als vrijgezellenworshop!

Prijs € 40,00 p.p, - Duur 2,5 uur

 

Minimaal 12 personen