Workshop Macrameën 

 

Macrameën is helemaal hip en terug van weggeweest . Het is erg leuk om te doen en je hebt voor deze workshops geen ervaring nodig. Echt iedereen kan het. We leren je stap voor stap de basistechnieken. Wie weet heb je er na het volgen van deze workshop wel een nieuwe hobby bij. Iedereen kan zelf kiezen wat je graag zou willen maken. Je kunt ook allemaal iets anders kiezen. We hebben keus uit heel veel kleuren macramé touw zodat je ook echt iets kunt maken wat in je interieur past.

 

Workshop Plantenhanger  macrameën

Plantenhangers zijn super leuk om te macrameën. Ze staan leuk in je huis of onder de veranda of gewoon buiten in de tuin aan een boom. Je kunt er een potje inzetten met een waxinelichtje erin of  een plantje of vaasje met droogbloemen. Tijdens deze workshop knoop je een lange plantenhanger / macraméhanger.

Tilburg/ Moergestel: De workshop kost € 35,00 pp  en is incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur. - vanaf 8 personen

Nijmegen: De workshop kost € 37,50 pp  en is incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur. - vanaf 10 personen

 

Workshop Vlaggenlijn macrameën

De vlaggenlijnen zien er misschien ingewikkeld uit maar ze zijn echt heel makkelijk om te maken. Je herhaalt steeds het patroon en op een gegeven moment kun je het bijna met je ogen dicht. De vlaggenlijn staat leuk in de tuin, de woonkamer en ook op de camping aan je tent of caravan staan ze gezellig. Tijdens de workshop maak je een vlaggenlijn met 7 vlaggetjes.

Tilburg/Moergestel: De workshop kost € 37,50 pp en is incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur. - vanaf 6 personen

Nijmegen: De workshop kost € 40,00 pp en is incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur. - vanaf 10 personen

Workshop spiegel macrameën

Tijdens deze workshop ga je je eigen macramé spiegel knopen. We leren je verschillende knopen en die kun je zelf naar smaak een beetje aanpassen net wat je mooi vindt. Als je een beetje doorknoopt is je spiegel af en anders krijg je natuurlijk al het materiaal mee om thuis verder aan de slag te gaan. 

Tilburg/ Moergestel: De workshop kost € 37,50 pp en is  incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur.

Nijmegen: de workshop kost € 40,00 pp en is  incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur.

Workshop ster met droogbloementoef macrameën

Droogbloemen zijn helemaal in en hoe leuk is het om deze te combineren met macrameën.

We gaan een ijzeren ster frame omwikkelen met marcramétouw en passen hierbij 1 knooptechniek toe. Het is een hele makkelijk knoop en je zult deze snel onder de knie hebben. Als de ster helemaal af is maken we nog een mooie toef met eucalyptus en droogbloemen en zetten we deze op de ster vast. 

Tilburg/Moergestel De workshop kost € 37,50 pp en is  incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur.

Nijmegen De workshop kost € 40,00 pp en is  incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt   2 uur.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locaties 

 

  • Onze workshop-locatie in Tilburg of Moergestel (bij beide locaties kun je gratis parkeren) vanaf 6 personen 

 

  • Onze workshop- locatie in Nijmegen vanaf 10 personen  (betaald parkeren voor de deur)

 

  • Bij je thuis eenmalige meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg - minimaal 6 personen. Als de workshop bij je thuis wordt georganiseerd gaan we ervanuit dat je zelf voor koffie/thee etc. zorgt.