Taarten workshops regio Tilburg

Workshop taarten decoreren

Ben je opzoek naar een leuke taartenworkshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze taarten workshop krijgt iedereen een GROTE ronde taart. Deze taart gaan we in lagen snijden en vervolgens vullen met botercrème/slagroom etc. Vervolgens word er uitgelegd hoe de verschillende uitstekers werken, hoe je een plaatje kunt puzzelen, hoe je mooie randen maakt etc. Daarna gaan we de taart bekleden met fondant/marsepein en vervolgens gaat iedereen de taart superleuk versieren. Uiteraard krijg je een taartdoos mee, om de taart in te doen.  Ook erg leuk om voor iemand te maken en kado te geven, de taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

 

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

Prijs € 37,50 p.p. - duur 2,5 uur Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg -West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen € 37,50 pp. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 6 personen)

 

Workshop Stapeltaart decoreren

De perfecte workshop om je kennis verder uit te breiden. We leren bekleden, decoreren, maken van kroontjes, roosjes, randen etc. en dan is het stapelen geblazen. Je gaat naar huis met een 2 laags stapel-taart met kroon waar je trots op kunt zijn! Het is ook mogelijk om de taart van piepschuim te maken ivp cake.

Prijs € 80,- Duur 3,5 uur

Erotische Taarten Workshop

In deze erotische taartenworkshop krijgt ook iedereen een ronde taart die we gaan versieren met natuurlijk een erotisch tintje.

Super leuk als workshop voor bv een vrijgezellenfeest of vriendinnendag.

Prijs € 37,50 p.p, - Duur 2,5 uur - locatie Tilburg / Moergestel of bij je thuis