Schalen beschilderen

In deze workshop krijgt iedereen een porceleinen schaal die we gaan beschilderen of handletteren. We hebben heel veel voorbeelden en na het kiezen gaan jullie deze met carbonpapier overzetten op de schaal. Daarna gaan we ze stap voor stap inkleuren met verf en stiften. Echt iedereen kan het en het resultaat is prachtig. Na het afbakken in de oven kun je je schaal gebruiken. Je kunt zelf je eigen stijl bepalen. bv in het thema blond of de dikke dames of in de vorm van een mandela etc. er is van alles mogelijk.

Deze workshop  kost € 37,50 p.p.  Dit bedrag is incl. alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. Duur 2 uurtje

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op

  • Onze workshop locatie in Tilburg (je kunt hier gratis parkeren) - Minimaal 6 personen

  • Onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan. - Minimaal 6 personen

  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen € 37,50 pp. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 8 personen)