Workshops voor Bedrijven, Feestjes en Evenementen

 

Ben je opzoek naar een workshop voor jullie bedrijf, bruiloft, festival of evenement dan ban je bij ons aan het juiste adres.

 

We hebben ervaring met zowel grote groepen volwassenen en grote groepen kinderen.  Onze aktiviteiten zijn bv leuk tijdens een bedrijfsborrel, BBQ, opening, jubileum, als uitje voor een personeelsvereniging, of als aktiviteit op een festival of evenement. Wil je een workshop aangepast hebben aan jullie thema, dat kan natuurlijk ook. Al onze workshops kunnen we aanpassen aan jullie wensen. Wil je dat een workshop liever wat korter is of juist middagvullend, geen probleem dat kan allemaal. 

 

Ook hebben we een heel aanbod aan kinder workshops zodat we de  kinderen op jullie evenement kunnen vermaken met een leuke  aktiviteit. Dan kunnen jullie lekker onbezorgd  borrelen en feesten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kinder-aktiviteit tijdens een bruiloft of familie-feest, tijdens een communie  of buurtfeest. We hebben veel ervaring met het werken met kinderen  en we vinden het leuk om er met de kids een echt feestje van te  maken.

 

We zullen jullie wensen en voorkeuren uitgebreid bespreken en zullen dan een aantal passende voorstellen aanbieden. Vraag ons gerust om de mogelijkheden. 

 

We  verzorgen onze workshops & aktiviteiten door heel Nederland & België