Babyshower workshops

Wil je je zus, vriendin (schoon)dochter graag verrassen met een leuke babyshower met verschillende workshops dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Natuurlijk zullen we aan de workshop een feestelijk tintje geven en zorgen we voor een kleinigheidje voor de  mama in spé ! 

 

Per 3 personen kies je 1 ding en zo maak je dus met je groep samen met de mama in spé allemaal verschillende dingen.

Jullie kunnen uit de volgende items kiezen:

 

1. Memobord voor op de babykamer

2. Regenboogje macrameèn in de kleuren van de babykamer

3. Geboortetaart maken deze kan zeker 5 maanden in de vriezer bewaard worden. De vulling wordt dan in het geheim roze of blauw gekleurd als het nog een verrassing is wat het geslacht is. Als het geslacht nog niet bekend is gebruiken we een neutrale kleur vulling.

4. Unicorn of dripped cake taart maken (kan in de vriezer)

5. Gepimpte rompertjes maken

6. Wandcirkels maken 3 stuks voor de babykamer

7.  Houten welkomst geboortebord maken aan een touw (of aan paal, meerprijs 7,- ). Voor de naam krijg je dan een zwarte stift mee naar huis of we schrijven de naam stiekem op het plankje zodat niemand het ziet.

8. Geboorte-serviesje schilderen bestaande uit een bordje en bekertje en soepbordje (bv met nijntje, woezel en pip, jip en janneke stijl, dikkie dik, ook mogelijk om de naam etc erop te schilderen etc)

9.  Houten huisjes in de stijl van de babykamer kan ook met behang (3 stuks)

10. Mooie dromenvanger maken voor op de babykamer

11. Vogelhuisje pimpen voor op de babykamer

12. Vlaggenlijn macrameën

 

Als jullie liever voor 1 workshop kiezen, zodat iedereen zelf iets mee naar huis kan nemen, kan dat uiteraard ook. Je kunt  dan bij het algemene workshop-aanbod kijken. Uiteraard zorgen we dan ook voor een leuke versiering en wat lekkers in het juiste thema. Natuurlijk zullen we aan de workshop een feestelijk tintje geven.

 

Programma tijdens de babyshower

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alle verschillende workshops  uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Uiteraard krijgt de mama in spé nog een verrassing mee naar huis

Locatie

De babyshower kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren). Vanaf 6 personen 

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan. Vanaf 6 personen 

  • Op onze locatie in Nijmegen, vlakbij het Centraal Station. Vanaf 12 personen 
  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de babyshower ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg of ben je met te weinig personen bestel dan een super tof  DIY pakket, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP.