Cupcake workshop regio Tilburg

Ben je opzoek naar een leuke Cupcake workshp in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan de cupcakes eerst vullen met lekkere vullingen. Daarna leggen we uit hoe je mooie randen en strikjes kunt maken op de cupcakes en gaan jullie de cupcakes bekleden met fondant/marsepein en vervolgens gaat iedereen ze decoreren.

Prijs € 42,50 p.p. - duur 2 uur Dit bedrag is incl. 8 cupcakes pp en incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg -West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen. € 42,50 pp (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 6 personen)