Dikke dames schilderen

Wat is ie leuk de workshop dikke dames schilderen. Het voordeel is dat deze workshop lekker lang duurt en waarbij je  tijd genoeg hebt om bij te kletsen met je collega’s, vriendinnen, familie etc. kies dan uit een van deze super leuke workshops. Wil je liever een vrolijke koe, uil, kip of struisvogel dat kan natuurlijk ook. Bij deze workshop gaan we de tekening van je keuze met carbon overzetten op het canvas-doek (40 x 50 cm) . Iedereen kan dit. Daarna gaan we deze stap voor stap in schilderen.  Deze workshop kost €  45,00 pp . Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt 3 uur.

Minimaal 12 personen

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op:

  • Onze workshop locatie in Nijmegen

  • Binnen een straal van 40 km rondom Nijmegen - kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen de prijs bedraagt dan € 37,50 p.p. De eenmalige meerprijs bedraagt € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg - minimaal 8 personen. Als de workshop bij je thuis wordt georganiseerd gaan we ervanuit dat je zelf voor koffie/thee etc. zorgt.