Dromenvanger maken

Kom in deze gave workshop je eigen dromenvanger maken. We  gaan werken met touw, kant, lint, kralen, garen, veertjes, bloemen, stof en alles wat je leuk vindt. We beginnen met het omwikkelen van de ring, daarna gaan we je de techniek van het web maken leren. En natuurlijk gaan  we de dromenvanger helemaal in stijl pimpen. Super leuk om te doen. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Als je nog een gehaakt kleedje hebt liggen van een dierbaar iemand mag je deze rustig meenemen dan kunnen we deze in de dromenvanger verwerken.  De dromenvanger staat leuk boven je bed, in de gang, onder de veranda, aan de voordeur, op een kinderkamer of gewoon in je huiskamer etc. etc.

Standaard gaan we uit van een dromenvanger van 30 cm en de kosten bedragen dan € 40,00 pp

 

Wil je liever een andere maat dan graag van te voren bij het reserveren aangeven. We hebben deze maten niet standaard op voorraad.

Prijs dromenvanger 40 cm € 42,50

Prijs dromenvanger 55 cm € 45,00 

Minimaal 12 personen

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op:

  • Onze workshop locatie in Nijmegen

  • Binnen een straal van 40 km rondom Nijmegen - kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen. Je krijgt dan € 5,- korting op de prijs. 

    Prijs dromenvanger 30 cm € 35,00

    Prijs dromenvanger 40 cm € 37,50

    De eenmalige meerprijs bedraagt € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg - minimaal 8 personen. Als de workshop bij je thuis wordt georganiseerd gaan we ervanuit dat je zelf voor koffie/thee etc. zorgt.