Wandcirkels maken

Ben je opzoek naar een  gave workshop wandcirkels maken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken met een zelfgekozen tekst of behang net wat je wilt. Je krijgt 3 cirkels van hout  die je gaat schilderen/behangen en voorzien van een leuke tekst of afbeelding en decoreren met kralen, vaasje met droogbloemen, houtjes etc. We hebben keus genoeg. Hoe je dat moet doen leggen we uitgebreid uit in de workshop. De cirkels zijn 35 cm – 30 cm en 25 cm groot.

Leuk voor  onder de overkapping of in de gang, de woonkamer of babykamer net wat je wilt!

De workshop kost € 37,50 pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt  2,5 uur.

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op

  • Onze workshop locatie in Tilburg   (je kunt hier gratis parkeren) - Minimaal 6 personen

  • Onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan. - Minimaal 6 personen

  • Bij je thuis € 37,50 pp - eenmalige meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg - minimaal 8 personen. Als de workshop bij je thuis wordt georganiseerd gaan we ervanuit dat je zelf voor koffie/thee etc. zorgt.

  • DIY pakket, Klik hier voor alle info