Dripped Cake Workshop

Ben je opzoek naar een Dripped Cake workshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Deze workshop is helemaal hip. In plaats van het werken met fondant gaan we werken met chocolade en heel veel lekkere snoepjes. Bij deze workshop wordt gebruik gemaakt van een extra hoog biscuit dat we met diverse vullingen gaan vullen. Je mag zelf je kleur botercrème bepalen waarmee je gaat afsmeren. Daarna leggen we de techniek van het drippen uit en als kers op de taart mag je deze decoreren met heel veel snoepjes, vlaggetjes, wafels, chocolade etc. etc. Ook erg leuk om voor iemand te maken en kado te geven, de taart kan zeker 3 maanden in de vriezer!

 

Het is ook mogelijk om de dripped cake in een thema te maken bv Sinterklaas, Kerstmis Pasen etc. etc. We zorgen dan voor allemaal lekkere snoepjes in dit thema!

 

Het is ook mogelijk om deze workshop te geven in het HEEL HOLLAND BAKT thema. Dit is vooral leuk bij een grotere groep. Je gaat elkaars taarten dan jureren en voor de winnaar is er uiteraard een kleine prijs.

 

Let op de dripped cake workshop organiseren we in Moergestel (we zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan).

Prijs € 42,50 - Duur  2 uur. Dit bedrag is incl. alle materialen, koffie, thee en fris & lekkers.

De Flower Cake en Unicorn Cake zijn € 45,00 pp

Wil je kiezen voor de Flower Cake of Unicorn Cake geef dat dan bij het inschrijven van te voren door!

 

 

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of  fris. met wat lekkers. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.  Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. Is de workshop ter ere van een vrijgezellenfeest of jarige job dan hebben we nog een kleinigheidje!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op

  • Onze workshop locatie in Tilburg -West  (je kunt hier gratis parkeren)

  • Onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen € 42,50 pp. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 6 personen)