Sushi workshop

Ben je opzoek naar een gezellige sushi workshop in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens deze sushi workshop leren we je het maken van de maki sushi-rol, de Nigiri sushi en de Uramaki-rol. We leren je ook het maken van Japanse omeletjes. We maken nog garnalen in een tempura-beslag met panko en we maken gefrituurde banaan. Ook leren we je diverse fruit-sushi te maken, wat ook erg leuk is om te doen.

We maken niet alleen sushi met vis maar ook met vlees en vegetarische sushi, dus het is geen probleem als je geen rauwe vis lust of mag eten. In deze workshop mag je zelf lekker veel rollen en oefenen en we leren je veel tips om de sushi mooi te presenteren. Met de juiste tips en trucs is het zeker niet moeilijk en ontzettend leuk om te doen. Na afloop kan iedereen thuis sushi rollen.

Als we klaar zijn met het maken van de sushi, gaan we de tafel mooi dekken en daarna gaan jullie gezellig aan tafel om alles op te eten.

De sushi wordt gegeten met stokjes, sojasaus, wasabi en ingelegde gember. De workshop duurt 3 uur en kost € 59,- p.p. Dit bedrag is inclusief alle ingrediënten, koffie/thee/fris,sake, wijn & bier etc. De receptenboekjes met alle receptuur ontvangen jullie na afloop via de mail.

 

De kookworkshops worden gegeven in onze gezellige workshopruimte, we hebben geen kookstudio!

Locatie

Deze workshop kan gegeven worden op

  • Onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.  Deze workshop is in Moergestel alleen mogelijk voor groepen t/m 9 personen

  • Binnen een straal van 80 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we de workshop ook op jullie eigen locatie verzorgen. (meerprijs € 0,20 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel - minimaal 9 personen)