Algemene Voorwaarden

Silsplace staat  ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer: 52594823, BTW-nummer: 151575071B01

Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld om vooraf duidelijkheid te scheppen waar je bij ons aan toe bent als je bij ons een workshop boekt.

* Alle Workshops dienen schriftelijk per mail door ons bevestigd te worden. U kunt altijd geheel vrijblijvend een optie op een datum nemen, deze is een week geldig.  Indien wij daarna niks van u vernemen behouden wij ons het recht voor om een andere workshop aan te nemen.

* De workshops dienen, tenzij anders afgesproken in onze bevestiging,vooraf voor een bepaalde datum aan ons via de bank betaald te worden, deze datum  staat in de bevestigingsmail.

* De inloopworkshop kunt u tot uiterlijk drie weken voorafgaand aan de workshop kosteloos annuleren, mocht u daarna willen annuleren dan moet u helaas toch betalen, u mag uiteraard wel iemand anders laten deelnemen. Het risico van annuleren ligt ten alle tijden bij de klant.

* Als u een workshop heeft geboekt met uw eigen groep en wij u hiervan een bevestiging hebben gestuurd, dan is deze definitief. Tot uiterlijk 60 dagen  voor aanvang van de workshop kunt u deze kosteloos annuleren, daarna zijn wij genoodzaakt om de kosten in rekening te brengen. Dit gebeurd volgens de volgende regeling: Indien de workshop binnen 59 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen we 25% van het totaal-bedrag in rekening. Indien de workshop binnen 35 dagen voor aanvang van de workshop wordt geannuleerd brengen wij 100% van het totale bedrag in rekening.

*Het risico van annuleren ligt dan ten alle tijden bij de klant (dus ook bij annulering  vanwege het COVID-19 virus -uiteraard zullen we dan een DIY pakket samenstellen, zodat je thuis aan de slag kunt).

* Als we vanwege een besluit van de  overheid dicht moeten (zoals bv bij het COVID-19 virus) dan storten we het bedrag wat jullie hebben betaald aan ons uiteraard meteen terug.

* Voor kinderfeestjes (die ook als zodanig bevestigd zijn in de mail) geldt dat je deze tot uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de datum van het feestje deze kosteloos kunt annuleren of verplaatsen naar een andere datum (mist beschikbaar uiteraard). Wil je binnen de termijn van 3 weken annuleren (om welke reden dan ook) , dan geven we helaas geen geld terug, je kunt dan een DIY pakket ophalen in Moergestel voor het aantal kindjes waarvoor er is gereserveerd of het feestje verplaatsen.

* Silsplace heeft te allen tijde het recht een overeenkomst, al dan niet reeds afgesloten, te weigeren en/of te beëindigen.

* Silsplace kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die is ontstaan, doordat de workshop op uw (thuis) locatie wordt georganiseerd

* Silsplace kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan kleding, schoenen etc. Wij adviseren altijd niet uw mooiste kleding of schoen aan te trekken. Organiseert u een kinderfeestje bij ons, geeft dit dan ook door aan de ouders van de kindjes die uitgenodigd zijn.

* Het volgen van de workshop gebeurt op eigen risico, Silsplace kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade in welke  vorm dan ook. (dit geldt ook als de workshop bij u thuis wordt georganiseerd).

*Bij een kinderfeestje mogen er max. 3 ouders bijblijven, dit ivm de ruimte (tenzij er iets anders is afgesproken met ons).

*  Het kan voorkomen dat we tijdens de workshop foto’s maken die we op de facebook-pagina van Silsplace plaatsen, als je dat niet prettig vindt, geef dit dan graag van te voren aan, dan zorgen we ervoor dat je uiteraard niet op de foto staat, dat deze foto niet wordt gepubliceerd op social media.

Open chat