Kinderfeestje Stippen

Helemaal hip is dit STIPfeestje en zo super leuk om te doen.  Tijdens dit kinderfeestje ga je een porseleinen ontbijtbordje stippen. We hebben keus uit verschillenden afbeeldingen.  Als de afbeelding op je porselein bordje staat ga je heel veel stipjes zetten. Hoe je dit mooi kunt doen leggen we uitgebreid uit. De borden moeten thuis nog even in de oven (kan in een gewone oven) worden afgebakken zodat ze daarna ook afgewassen kunnen worden. De beschrijving hiervoor krijg je mee naar huis. Het is echt super leuk om te doen en wellicht heb je wel een nieuwe hobby gevonden!

-Adviesleeftijd vanaf 10 / 11 jaar

Kosten

€ 20,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur dikke 2 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een choco-zoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

kinderfeest stippen tilburg
Kinderfeestje stippen tilburg
kinderfeestje servies stippen tilburg
kinderfeest bord stippen tilburg
kinderfeest stippen
stippen kinderfeest tilburg