Kinderfeestje Dromenvanger maken

Vind je het leuk om te freubelen met kralen, lint, kant etc. kom dan je eigen dromenvanger maken. Je kiest zelf de kleuren die passen bij je eigen kamer zodat hij daar een mooi plekje kan krijgen. We gaan eerst de basis omwikkelen met kant, daarna gaan we de binnenkant met touw en garen er in zetten. Daarna gaan we allemaal mooie lintjes en kralen uitzoeken om de dromenvanger helemaal af te maken. Bij de wat jongere kindjes zullen we het touw eromheen wikkelen (dan kunnen ze ook kaartjes ertussen klemmen en fotootjes) en bij de oudere kinderen zullen we het web maken. Het is ook mogelijk om van de dromenvanger een UNICORN-variant te maken. Graag dat bij het reserveren bij de opmerkingen even aangeven.

-Adviesleeftijd vanaf 7 jaar en ouder

Kosten

€ 20,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 2 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een choco-zoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50.  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om een glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

kinderfeest dromenvanger
Kinderfeestje dromenvanger
kinderfeestje dromenvanger tilburg
kinderfeest dromenvanger tilburg
dromenvanger kinderfeest
dromenvanger  kinderfeest