Kinderfeestje Tie Dye

Jaa ons nieuwste kinderfeestje Tie Dye is helemaal hip. Wat is het leuk om te doen, je kunt kiezen uit een tas of een shirt om te tie dye. We gaan eerst oefenen op proeflapjes en leren je alles over de verschillende patroontjes die je kunt tie dye. Intussentijd moet het even drogen en maken we nog een tassenhanger of armbandje. Je kunt kiezen uit een t-shirt of tas (38 x 42 cm). Als je kiest voor het t-shirt om te tie-dye dan graag even de maten doorgeven bij het reserveren. Anders gaan we ervan uit dat jullie voor de tas kiezen.

De instructie hoe je je shirt of tas het beste kunt wassen krijg je op papier mee naar huis. We maken er een te gek kinderfeestje van.

 

-adviesleeftijd vanaf 6/7 jaar  

 

Kosten kinderfeestje tie dye

€ 20,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur kleine  2 kleine uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een choco-zoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP

Extra opties bij het kinderfeestje tie dye

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp
kinderfeest tie dye
Kinderfeestje tie dye
kinderfeestje tiey dye
kinderfeest tie dye
tie dye kinderfeest
kinderfeest tie dye