Kinderfeestje Dripped Cake

Ze zijn helemaal hip de Dripped cakes en bij ons ook te boeken als kinderfeestje. Het is de nieuwste rage op het gebied van taartjes. De taarten worden dan niet met fondant afgewerkt maar met een drip van chocolade en veel snoepjes. De taartjes zijn extra hoog gebakken en deze gaan we vullen met allemaal lekkere vullingen, daarna gaat iedereen zijn eigen botercrème kleuren en gaan we de taart mooi afsmeren. Daarna gaan we de choco-drip maken en versieren met heel veel snoepjes. We maken ook nog een vlaggetjes-slinger om de taart helemaal af te maken. Jullie nemen allemaal je eigen gemaakte dripped cake mee naar huis in een mooie taartdoos. Super leuk om te doen! 

-Adviesleeftijd vanaf  10 jaar

Kosten

€ 25,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur kleine  2 kleine uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een choco-zoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.
  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP.

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons fondant taartje is € 27,50  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

kinderfeest dripped cake tilburg
Kinderfeestje drip cake
kinderfeestje drip cake Tilburg
kinderfeest dripped cake
kinderfeestje dripped cake tilburg
kinderfeest dripped cake tilburg