Kinderfeestje Zeepketting maken

Ben je gek op zeepjes en heerlijke geurtjes, dan is dit het kinderfeestje voor jou!. We hebben heel veel leuke malletjes en je kunt zelf de geur en kleur bepalen van je zeepjes. Je kunt er ook nog glitters aan toevoegen. Als de zeepjes zijn gemaakt gaan we er een mooie zeepketting van maken die er niet alleen leuk uitziet maar ook nog eens heerlijk ruikt. We hebben keus uit heel veel kralen, bloemetjes, houtjes, lint etc etc. We pakken alles leuk in en we doen er nog wat lekkers bij!

-Adviesleeftijd vanaf 6 jaar en ouder

Kosten

€ 20,- per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur kleine  2 kleine uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een choco-zoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50.  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

kinderfeest zeepketting maken ozaieken
Kinderfeestje zeepjes maken
kinderfeestje zeepjes makeng
kinderfeest zeepjes maken tilburg
kinderfeestje zeepjes maken
kinderfeest zeepjes maken zeepketting tilburg