Kinderfeestje Sushi

Tijdens dit kinderfeestje gaan we echte sushi maken. We werken niet met rauwe vis, maar wel met allemaal ingredienten die de meeste kinderen lekker vinden. Je kunt denken aan banaan, mango, gerookte kip, kaas, sla, zalm, avocado, komkommer. We gaan jullie allemaal sushi leren rollen op verschillende manieren en we zorgen dat alles er mooi uitziet. Ook gaan we nog japanse omeletjes maken . Jullie eten alles gezamenlijk op en wat over is mag de jarige job mee naar huis nemen. Super leuk om te doen. (dit is maaltijdvullend).

-Adviesleeftijd vanaf 9 jaar en ouder

Kosten

€ 25,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur dikke 2 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop, we leggen je verschillende rol-technieken uit. Dan gaan we samen alle ingrediënten snijden en als dat gebeurd is gaan we de sushi rollen. We maken de traditionele sushirol, de binnenste buiten sushi rol, nigiri sushi en we maken echte Japanse ommeletjes. We werken met ingrediënten die de  meeste kinderen lekker vinden als komkommer, gerookte kip, ei, en lekker veel fruit. Zo is er voor iedereen wat wils.

Locatie

  • Het kinderfeestje kan alleen op onze workshoplocatie in Moergestel gegeven worden  (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  Diy Kids pakket, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de webshop

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

kinderfeestje sushi maken Tilburg
Kinderfeestje sushi maken
kinderfeest sushi maken