Kinderfeestje Taartjes

Het blijft zo leuk om te doen en een van onze meest geboekte kinderfeestjes. Je eigen taartje maken. Bij dit feestje krijgt iedereen een taart die we helemaal leuk gaan versieren.  Na afloop krijgt iedereen zijn eigen taart in een taartdoos mee naar huis, zodat er thuis van gesmuld kan worden. Het je een speciaal thema, laat het ons dan graag van te voren weten.

-adviesleeftijd vanaf 7 jaar of ouder

 

Kosten

€ 21,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur kleine  2 kleine uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een choco-zoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. 

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven  -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

kinderfeest  taartjes tilburg
Kinderfeestje taarten maken tilburg
kinderfeestje taartjes maken
kinderfeest taarten bakken tilburg
kinderfeest taart maken tilburg
kinderfeest taartjes maken