Kinderfeestje High tea maken

Ben je gek op koken en bakken dan is het high tea kook & bak kinderfeestje echt iets voor jou.  Als jullie binnen komen is de tafel mooi gedekt en staat er wat lekkers klaar. Als we alles hebben uitgelegd, worden de schorten omgedaan en gaan de kinderen samen allerlei lekkere hapjes maken. De gerechten die we gaan maken zijn bv: cake-pops, diverse bonbons, lekkere sandwichrolletjes, bakjes van fillodeeg met fruit, hartige taartjes etc. Als alle gerechten klaar zijn, is het tijd om aan tafel te gaan en al het lekkers op te eten. Wat over is mag de jarige job mee naar huis nemen. Deze high tea is maaltijdvullend en we maken een combinatie van zowel hartige als zoete gerechten.

-Adviesleeftijd vanaf 9 jaar en ouder

Kosten

€ 25,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur dikke 2 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de kookworkshop, we leggen alles uitgebreid uit en daarna gaan we aan de slag. Jullie gaan de high tea samen opeten en natuurlijk is er ook gelegenheid om leuke foto's te maken.

Locatie

  • Het kinderfeestje kan alleen op onze workshoplocatie in Moergestel gegeven worden  (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 km rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om en glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

Kinderfeestje high tea  maken
kinderfeestje high tea maken Tilburg
kinderfeest high tea
kinderfeest high tea
kinderfeest high tea