Cheap Soccer Uniforms
Cupcakes versieren € 16,50 - silsplace

KINDERFEESTJE CUPCAKES

Bij dit  Cupcake feestje gaat iedereen 6 cupcakes met fondant in allerlei kleurtjes  bekleden. We gaan de cupcakes eerst vullen met een lekkere vulling en daarna gaan we alle cupcakes versieren. Dit kan met bloemetjes, hartjes, roosjes, eendjes, lieveheersbeestjes etc. Er zijn ook allerlei suikerparels, verschillende kleuren fondant etc. aanwezig, dus je kunt je helemaal uitleven. Na afloop gaan alle cupcakes in een doos mee naar huis, zodat ze thuis geshowd en geproefd kunnen worden. ALS JE HET MERMAID CUPCAKES thema wilt, dan graag dat even aangeven bij het reserveren bij de opmerkingen.

-adviesleeftijd vanaf 6/7 jaar of ouder

Kosten

€ 16,50 per kindje – Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen en tijdens de workshop zorgen we voor wat te snoepen. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 1,5 uur tot 2 uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

mermaid kinderfeest - zeemeermin kinderfeest bakfeestje tilburg cupcakescupcake kinderfeest tilburg20160123_154234-1kinderfeestje cupcakes tilburg 1kinderfeestje cupcakes tilburg 2


Cheap Soccer Uniforms
Open chat