HERFST WORKSHOPS

Heb je ook zo’n zin in de herfst, gezellig de kaarsjes aan en het binnen gezellig maken.

We hebben dit jaar keus uit de volgende 4 super leuke herfstworkshops:

Boomschijf decoreren met mos en decoratiematerialen € 25,- p.p. Op het mos komen glazen potjes waar je bv een waxinelichtje in kunt doen. De glazen potjes ga je ook nog decoreren. We werken met de volgende decomaterialen: paddestoeltjes, rode besjes, pompoennetjes, schors, vogeltje, kralen, touw etc. De boomschijf kun je zowel hangen als op tafel zetten.

Pompoen opmaken met mos en deco-materialen & (droog)bloemen € 27,50 p.p. We gaan de pompoen niet uithollen zodat hij extra lang blijft staan. Op de pompoen komt mos en deze gaan we mooi ommaken.

Krans  met droogbloemen € 30,-.  Droogbloemen zijn helemaal hot, en het voordeel is je kunt ze heel lang bewaren. We gaan een ijzeren ring van 30 cm omwikkelen met eucalyptus en mooie droogbloemen in herfstkleuren. De krans blijft heel lang goed en kun je na de herfst bv decoreren met kerstballetjes etc.

Herfst taart maken met fondant € 32,50 p.p. We gaan een biscuit  vullen met botercrème & jam, fondant kleuren. We gaan de taart strak afsmeren en daarna omtoveren in een herfst-taartje.

Ben je alleen of met 2 personen sluit dan aan bij onze inloopworkshops, zie HIER voor de agenda

     

Open chat