Cheap Soccer Uniforms
Creatieve workshops - silsplace
inloop workshops tilburg 4

Creatieve workshops

Ben je opzoek naar een gezellige creatieve workshop in de regio Nijmegen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze creatieve workshops staan garant voor een middagje plezier en zijn ook erg leerzaam en je gaat met wat leuks naar huis. Super gezellige om te doen voor b.v. een babyshower, vrijgezellenfeest, teamuitje etc.

Ook voor degene die niet handig zijn, met onze hulp lukt het altijd om samen iets moois te maken. We vinden het leuk om je te helpen en er zijn altijd voorbeelden aanwezig. De prijzen zijn gebaseerd op minimaal 8 personen, ben je met minder personen dan geldt er een kleine toeslag.

Dikke dames beeldjes

​Wat zijn ze leuk deze dikke dames beeldjes op een houten sokkel. Bij de workshop gaan jullie de beeldjes beschilderen met een mooi patroon. Dat kan van  alles zijn van strepen, stippen in vrolijke kleuren of juist naturel. Net wat je zelf  mooi vindt.  De dikke dames beeldjes zijn in totaal 17 cm hoog en het is super leuk om te doen. We hebben veel dot-tools en kunnen jullie deze techniek ook goed uitleggen. Als je het mooi vindt worden ze na afloop nog vernist zodat ze mooi gaan glanzen. Het is niet moeilijk en super ontspannend om te doen!

De workshop kost € 35,- pp en duurt 2 uur.

 

Workshop Dikke dames schilderen

​Heb je zin in een workshop die lekker lang duurt en waarbij je  tijd genoeg hebt om bij te kletsen met je collega’s, vriendinnen, familie etc. kies dan uit een van deze super leuke workshops.

Bij de dikke dames gaan we de tekening van je keuze met carbon overzetten op het canvas-doek (40 x 50 cm) . Iedereen kan dit. Daarna gaan we deze stap voor stap in schilderen.  Deze workshop kost €  34,50  pp . Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt 3 uur.

 

schilder workshop nijmegen dikke dames schilder workshopvrijgezellen workshops nijmegen nijmegen vrijgezellen workshopworkshops nijmegen

Workshop Krans van droogbloemen

Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken, zodat je de kleuren op je eigen interieur kunt afstemmen. Kies je voor lekker bont, neutraal of droogbloemen met roze/paarst tinten, er is van alles mogelijk. We beginnen met een ring van 30 cm en deze  gaan we stap voor stap omtoveren tot een mooie krans van droogbloemen.  Hoe je dat moet doen leggen we uitgebreid uit in de workshop.

De workshop kost € 35,- pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt  1,5 tot 2 uurtjes.

Workshop IBIZA Tassen pimpen 

Ben je opzoek naar een hippe workshop in Nijmegen, dan is deze ibiza workshop iets voor jullie! In deze tassen pimp workshop krijgt iedereen een leuke ibizatas, die je met allerlei stofjes,roosjes, vilt, glitters, kant, pailletjes, plakstenen, veters, kralen etc. gaat versieren. We hebben heel veel keus uit allerlei materialen en het is super leuk en lekker ontspannend om te doen.

Wil de een graag slippers pimpen en de ander memoborden maken of tassen pimpen. Geen probleem het is mogelijk om deze workshops met elkaar te combineren.

Deze workshop tassen Pimpen  kost € 37,50 p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt  een dikke 2 uur. Mogelijk vanaf 8 personen.

   

Workshop Woon / tuin poster maken

​Tijdens deze hippe workshop ga je je eigen Woon – of tuin poster maken. We hebben keus uit heel veel teksten en mooie spreuken, maar het is ook zeker mogelijk om je eigen tekst aan ons door te geven zodat je die kunt overnemen.

De poster is 40 x 60 cm groot. Je kunt hem binnen hangen maar ook buiten.

Deze workshop  kost € 32,50 p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt  1,5 uur.

Het is ook mogelijk om voor binnen een zwarte banner met witte letters te maken en latjes aan de bovenkant en onderkant. De prijs hiervoor is  € 32,50 p.p. Duur 1,5 tot 2 uur. Mogelijk vanaf 8 personen.

Graag van te voren jullie voorkeur doorgeven

 

 

 

Workshop Huisjes

Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken met een zelfgekozen tekst of behang net wat je wilt. Je krijgt 3 houten huisjes  (zie foto 1 en dan de middelste 3) die je gaat schilderen/behangen en voorzien van een leuke tekst of afbeelding. We hebben keus genoeg. Hoe je dat moet doen leggen we uitgebreid uit in de workshop.
De workshop kost € 32,50 pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt  2 uurtjes. Mogelijk vanaf 8 personen.

Wil je 2 kleinere huisjes bijbestellen geef dat van tevoren dan aan, de meerprijs is dan € 5,- voor 2 kleine huisjes
            

Workshop etagères & schalen schilderen /  handletteren

In deze workshop krijgt iedereen een etagère die we gaan beschilderen. We hebben heel veel voorbeelden en na het kiezen gaan jullie deze met carbonpapier overzetten op het servies. Daarna gaan we ze stap voor stap inkleuren met verf en stiften. Echt iedereen kan het en het resultaat is prachtig. Na het afbakken in de oven kun je je etagère gebruiken. De etagères zijn alleen nog met een schulp-randje te bestellen!

Het is ook mogelijk om ivp een etagère een schaal te beschilderen. dit graag bij het reserveren aangeven!

Je kunt zelf je eigen stijl bepalen. bv in het thema blond of de dikke dames of in de vorm van een mandela etc. er is van alles mogelijk.

Deze workshop  kost € 35,- p.p.  Dit bedrag is incl. alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. Mogelijk vanaf 8 personen.

workshop handlettering servies tilburgworkshop handletteren tilburg  20160510_215109 - kopietilburg workshop handlettering13221052_1400906866601619_4256479904202557178_ntilburg workshop servies schilderen

Workshop Hippe kip  schilderen

​Heb je zin in een workshop die lekker lang duurt en waarbij je  tijd genoeg hebt om bij te kletsen met je collega’s, vriendinnen, familie etc. kies dan de workshop Hippe kip schilderen.

Bij deze workshop gaan we de kip beschilderen en voorzien van een leuk patroon. Je bepaalt zelf de kleuren en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.  De kip is gemaakt van polyster en 42 cm groot. De kip kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Deze workshop kost € 45,- pp. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt 3 uur. Mogelijk vanaf 8 personen.

 

    

Workshop tegels “handletteren”

​Tijdens deze hippe workshop ga je  3 tegels naar keuze helemaal naar  eigen wens “handletteren”.

We hebben keus uit heel veel leuke teksten en plaatjes die je dmv carbon op je tegel gaat overzetten. De tegels staan leuk op een plankje in de huiskamer, op het toilet, in de badkamer, of juist op een babykamer.

Deze workshop  kost € 32,50 p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt   2 uurtjes.

Deze workshop is nieuw in ons aanbod! Kom je eigen houtje-touwtje wijzer maken. De borden zijn leuk voor in de tuin, onder de veranda, naast de voordeur of gewoon voor binnen.

Ook leuk om te gebruiken als naamwijzer, als geboortewijzer, voor een feestje. Je kunt er alle kanten mee op. We gaan schuren, verven, plakken en schilderen.

Iedereen kan het en super leuk om te doen. Klik op een foto voor een uitvergroting voor een beter beeld! Mogelijk vanaf 8 personen.

Prijs € 35,- pp

20160720_185149 20160718_234200-1 20160718_233953(0)-1 20160629_194150-1 20160718_231700-1    

Workshop Boomschijf schikken

Ben je opzoek naar een leuke, gezellige en niet te moeilijke workshop  dan is deze workshop misschien iets voor jullie. Iedereen krijgt een grote ronde boomschijf van 30 / 32 cm. Hierop komen 3 potjes van verschillende groottes die we eerst gaan pimpen. Dat doen we met kant, lint, houtjes, kralen, labeltjes etc. etc. Daarom heen komt mos en dat gaan we ook nog mooi decoreren. Je kunt je helemaal uitleven. De boomschijf staat gezellig op tafel, onder de veranda of we maken er gaatjes in zodat je hem op kunt hangen (dit dan graag van te voren even aan ons doorgeven, als je er gaatjes in wilt).  Je kunt decoreren in heel veel verschillende thema’s : herfst, kerst, voorjaar, pasen, ibiza style etc. etc. net wat jij wilt!

De workshop etagères duurt een dikk 1,5 uur  en kost € 27,50 p.p. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee/fris met wat lekkers

 

 

Workshop Ladder-maken

​Tijdens deze hippe workshop ga je je eigen ladder maken.  Je kunt hem recht maken of een beetje schuin. Je bepaalt zelf het aantal traptredes etc.

De ladder wordt iets groter als 1 meter. Als de ladder in elkaar is gezet ga je hem pimpen. We hebben keus uit heel veel leuke materialen, zodat je hem helemaal passend kunt maken bij je eigen interieur. Je kunt de ladder ook pimpen in een bepaald thema, denk aan Sinterklaas of Kerst of Voorjaar of Herfst, net wat je leuk vindt. Je mag ook fotootjes of kaarten meenemen die we aan de ladder kunnen hangen. De ladder staat heel decoratief in je huis!

Deze workshop  kost € 32,50 p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt  een 2 uurtjes.

Mogelijk vanaf 8 personen.


Cheap Soccer Uniforms
Open chat