Cheap Soccer Uniforms
REGIO TILBURG - silsplace

Van harte welkom bij Silsplace in Tilburg!

*** Update i.v.m Corona  ***

Helaas moeten we t/m 2 maart. 2021 dicht blijven voor de volwassen workshops, maar het is nog wel mogelijk om een leuk DIY pakket te bestellen om thuis aan de slag te gaan. Voor onze DIY pakketten klik hier DIY

De kinderfeestjes mogen onder voorwaarde gelukkig wel doorgaan!

Ben je opzoek naar een leuke creatieve workshop, bonbonworkshop, taarten workshop of kookworkshop in Tilburg of Moergestel, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Het kan bij ons allemaal, van vrijgezellenfeest tot personeelsfeest, een vriendinnendag of babyshower. We vinden het belangrijk dat jullie het naar jullie zin hebben en dat iedereen blij en enthousiast naar huis gaat. Heb je speciale wensen of voorkeuren, geen probleem er is bij ons van alles mogelijk. Bij grote groepen is het ook mogelijk om de workshop op jullie eigen locatie te verzorgen, dan nemen we gewoon alle materialen mee

Op onze sfeervolle locatie in Tilburg en Moergestel kun je terecht vanaf minimaal 6 personen. Ben je met minder personen, mail ons dan gerust dan kijken we wat er mogelijk is. Je kunt bij beide locaties gratis parkeren. Bij al onze workshops zijn onbeperkt koffie/thee/fris & jus inbegrepen en uiteraard zorgen we dat er wat lekkers klaarstaat als jullie aankomen.

Daarnaast organiseren we in onze gezellige workshopruimte in Tilburg/Moergestel elke zaterdag een inloopworkshop. Je kunt dan gerust alleen komen of verras je vriendin, collega (schoon)moeder met een leuke workshop. We hebben ook kadobonnen die je bij ons kunt bestellen. Check onze   AGENDA voor meer informatie.

We organiseren o.a. de volgende uitjes:

PLUSPUNTEN:

  • Incl. consumpties & een etagère vol met lekkere bonbons, snoepjes & koekjes
  • Altijd met je eigen groep
  • Altijd een kleinigheidje voor de vrijgezel, jubilaris, jarige etc.
  • Vanaf 6 personen mogelijk (ben je met een kleiner groepje dan betaal je een toeslag)
  • Gratis parkeren
  • Elke zaterdag inloopworkshops
  • Cadeaubonnen verkrijgbaar

Ben je opzoek naar een leuke workshop in de regio Tilburg, waarbij iedereen met wat lekkers naar huis gaat, dan zijn de taarten workshops en bonbon workshops zeker iets voor jullie. Voor deze workshops hoef je geen ervaring met bakken oid te hebben. Wij zijn er om jullie te helpen en te voorzien van alle tips en trucs.

Erg leuk om te doen tijdens een babyshower, vrijgezellenfeest of teambuildingsuitje of personeelsfeest etc.

We leggen alles uitgebreid uit zodat je na het volgen van onze workshops ook thuis aan de slag kunt.
Deze workshops staan bij ons op nummer 1 !  De prijzen zijn gebaseerd op 6 personen, ben je met minder personen dan geldt er een kleine toeslag.

Voor alle recepten klik HIER

Ben je opzoek naar een leuke kookworkshop voor een kleine groep in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij al onze kookworkshops worden jullie met een welkomstdrankje ontvangen en staat er wat lekkers voor jullie klaar. We delen de kookschorten uit en leggen alle receptuur uitgebreid uit. Daarna gaan jullie in groepjes van 2 of 3 personen alles bereiden. Erg leuk om te doen tijdens een personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag etc.

Als alles klaar is gaan jullie gezamenlijk aan tafel om samen lekker te genieten. Na afloop is er nog een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers en kunnen jullie nog even lekker nagenieten. Het is voor ons geen probleem om rekening te houden met een gluten-allergie, lactose-allergie, halal en vegetarische wensen. Wel graag vooraf even aangeven.  De kookboekjes krijgen jullie allemaal na afloop mee naar huis, zodat je thuis alles nog eens kunt maken.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee.

Alleen mogelijk voor groepen t/m 9 personen

Ben je opzoek naar een leuke workshop in de regio Oss, waarbij iedereen met wat lekkers naar huis gaat, dan zijn de taarten workshops en bonbon workshops zeker iets voor jullie. Voor deze workshops hoef je geen ervaring met bakken oid te hebben. Wij zijn er om jullie te helpen en te voorzien van alle tips en trucs.

We leggen alles uitgebreid uit zodat je na het volgen van onze workshops ook thuis aan de slag kunt.
Deze workshops staan bij ons op nummer 1 !  Mogelijk vanaf 7 personen.


Cheap Soccer Uniforms
Open chat