Cheap Soccer Uniforms
Creatieve workshops - silsplace
Creatieve workshops & Kookworkshops
vrijgezellen workshops tilburg
workshops tilburg 3
vrijgezellen feest workshop tilburg

Creatieve workshops

Ben je opzoek naar een gezellige creatieve workshop voor een vrijgezellenfeest een personeelsuitje een vriendinnenuitje in de regio Tilburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze creatieve workshops staan garant voor een middagje plezier en zijn ook erg leerzaam en je gaat met wat leuks naar huis. Altijd gezellig om te doen voor een babyshower, vrijgezellenfeest, teamuitje etc. etc.

Ook voor degene die niet handig zijn, met onze hulp lukt het altijd om samen iets moois te maken. We vinden het leuk om je te helpen en er zijn altijd voorbeelden aanwezig. De prijzen zijn gebaseerd op minimaal 6 personen, ben je met minder personen dan geldt er een kleine toeslag.

Workshop Wandcirkels

Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken met een zelfgekozen tekst of behang net wat je wilt. Je krijgt 3 cirkels van hout  die je gaat schilderen/behangen en voorzien van een leuke tekst of afbeelding en decoreren met kralen, vaasje met droogbloemen, houtjes etc. We hebben keus genoeg. Hoe je dat moet doen leggen we uitgebreid uit in de workshop. De cirkels zijn 35 cm – 30 cm en 25 cm groot.

Leuk voor  onder de overkapping of in de gang, de woonkamer of babykamer net wat je wilt!

De workshop kost € 35,- pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt  2 uur.

 

Dikke dames beeldjes

​Wat zijn ze leuk deze dikke dames beeldjes op een houten sokkel. Bij de workshop gaan jullie de beeldjes beschilderen met een mooi patroon. Dat kan van  alles zijn van strepen, stippen in vrolijke kleuren of juist naturel. Net wat je zelf  mooi vindt.  De dikke dames beeldjes zijn in totaal 17 cm hoog en het is super leuk om te doen. We hebben veel dot-tools en kunnen jullie deze techniek ook goed uitleggen. Als je het mooi vindt worden ze na afloop nog vernist zodat ze mooi gaan glanzen. Het is niet moeilijk en super ontspannend om te doen!

De workshop kost € 29,95 pp en duurt 2 uur.

 

Voorjaars-workshops & Paas-workshops

​We hebben weer een aantal leuke workshops voor het voorjaar / pasen in ons aanbod. Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

-Toef € 32,50 pp (80 cm lang). We maken met connifeer, eucalyptus, pistacheblad, gipskruid een mooie toef van wel 80 cm lang. Deze gaan we daarna decoreren met lekker veel paaseitjes

-Stro-krans (25 cm) op boomschijf € 27,50 pp. We gaan eerst een strokrans met mos bekleden en hier eucalyptus op krammen. We werken alles af met droogbloemen in je favoriete kleur & paaseitjes / schelpen. Daarna gaan we een glazen potje pimpen en alles wordt op een boomschijf mooi  gedecoreerd..

-Stro-krans van 30 cm met groen & bolletjes € 30,00 pp. We gaan een strokrans eerst met mos omwikkelen en hier groen op krammen. We werken alles af met paaseitjes, deco-bloemetjes & bolletjes (bv blauwe druif , distels of narcisjes, net wat er bij de groothandel is). Heb je een speciale voorkeur voor iets laat het ons dan graag bij je reservering weten.

 

De workshops duren gemiddeld 2 uurtjes.

 

Ben je met 6 personen dan kun je zelf een datum prikken. Ben je met minder personen dan kun je deelnemen aan een inloop-workshop op de volgende datums:

Donderdagavond 4 maart, 11 maart, 18 maart van 20.00u – 22.00u

 

 

Workshop etagères & schalen schilderen /  handletteren

In deze workshop krijgt iedereen een etagère die we gaan beschilderen of handletteren. We hebben heel veel voorbeelden en na het kiezen gaan jullie deze met carbonpapier overzetten op het servies. Daarna gaan we ze stap voor stap inkleuren met verf en stiften. Echt iedereen kan het en het resultaat is prachtig. Na het afbakken in de oven kun je je etagère gebruiken. De etagères zijn alleen nog met een schulp-randje te bestellen!

Je kunt zelf je eigen stijl bepalen. bv in het thema blond of de dikke dames of in de vorm van een mandela etc. er is van alles mogelijk.

Het is ook mogelijk om een schaal te beschilderen, graag dit van te voren doorgeven.

Deze workshop  kost € 30,- p.p.  Dit bedrag is incl. alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers.

 workshop handlettering servies tilburgworkshop handletteren tilburg  20160510_215109 - kopietilburg workshop handlettering13221052_1400906866601619_4256479904202557178_ntilburg workshop servies schilderen

 

Workshop Huisjes

Je ziet ze tegenwoordig in elke woonwinkel. Maar het is veel leuker om ze zelf te maken met een zelfgekozen tekst of behang net wat je wilt. Je krijgt 3 houten huisjes  (zie foto 1 en dan de middelste 3) die je gaat schilderen/behangen en voorzien van een leuke tekst of afbeelding. We hebben keus genoeg. Hoe je dat moet doen leggen we uitgebreid uit in de workshop.
De workshop kost € 25,- pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt  2 uurtjes.

Wil je 2 kleinere huisjes bijbestellen geef dat van tevoren dan aan de meerprijs is dan € 5,- voor 2 kleine huisjes
       

Workshop IBIZA Tassen pimpen 

In deze tassen pimp workshop krijgt iedereen een leuke ibizatas, die je met allerlei stofjes,roosjes, vilt, glitters, kant, pailletjes, plakstenen, veters, kralen etc. gaat versieren. We hebben heel veel keus uit allerlei materialen en het is super leuk en lekker ontspannend om te doen.

Wil de een graag slippers pimpen en de ander memoborden maken of tassen pimpen. Geen probleem het is mogelijk om deze workshops met elkaar te combineren.

Deze workshop tassen Pimpen  kost € 35,- p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt  een 2 uurtjes.

 

 

Workshop Hippe kip  schilderen

​Heb je zin in een workshop die lekker lang duurt en waarbij je  tijd genoeg hebt om bij te kletsen met je collega’s, vriendinnen, familie etc. kies dan de workshop Hippe kip schilderen. Op verzoek kan er ook voor een schaap gekozen worden (we kunnen helaas alleen nog het kleine formaat schaap bestellen)

Bij deze workshop gaan we de kip beschilderen en voorzien van een leuk patroon. Je bepaalt zelf de kleuren en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.  De kip is gemaakt van polyster en 42 cm groot. De kip kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Deze workshop kost € 37,50 pp. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt 3 uur.

workshop hippe kip schilderen   kippen schilder workshop tilburg

Workshop Dikke dames schilderen

​Heb je zin in een workshop die lekker lang duurt en waarbij je  tijd genoeg hebt om bij te kletsen met je collega’s, vriendinnen, familie etc. kies dan uit een van deze super leuke workshops.

Bij de dikke dames gaan we de tekening van je keuze met carbon overzetten op het canvas-doek (40 x 50 cm) . Iedereen kan dit. Daarna gaan we deze stap voor stap in schilderen.  Deze workshop kost €  29,- pp . Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt 3 uur.

 

     

Workshop Krans van droogbloemen

Helemaal hip zijn ze de kransen van droogbloemen.  Super leuk om zo’n mooie krans te maken bij onze workshop. We hebben keus  uit heel veel droogbloemen. Kies je voor lekker bont, neutraal of droogbloemen met roze/paarst tinten, er is van alles mogelijk. We beginnen met een ring van 30 cm en deze  gaan we stap voor stap omtoveren tot een mooie krans van droogbloemen.  Hoe je dat moet doen leggen we uitgebreid uit in de workshop.

De workshop kost € 30,- pp incl consumpties en wat lekkers! De workshop duurt  1,5 tot 2 uurtjes.

workshop droogbloemen krans tilburgkrans van droogbloemen workshops tilburg droogbloemen workshops tilburg

Workshop tegels “handletteren”

​Tijdens deze hippe workshop ga je  3 tegels naar keuze helemaal naar  eigen wens “handletteren”.

We hebben keus uit heel veel leuke teksten en plaatjes die je dmv carbon op je tegel gaat overzetten. De tegels staan leuk op een plankje in de huiskamer, op het toilet, in de badkamer, of juist op een babykamer.

Deze workshop  kost € 25,- p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt  1,5 tot 2 uurtjes.

 

Servies Stippen – € 22,50 pp

Het is helemaal hip en super ontspannend om  te doen. Na het volgen van deze stippen workshop heb je er een nieuwe hobby bij. Je gaat een vierkant bordje met porceleinverf stippen. We leggen je de techniek uit en daarna ga je aan slag. Super ontspannend om te doen. Je kunt kiezen voor allemaal verschillende kleurtjes of juist 2 basis kleuren gebruiken net wat je wilt. We hebben heel veel  verschillende  potjes porceleinverf en keus uit heel veel verschillende stip-stokjes zodat je je creatie helemaal naar wens kunt maken. We hebben ook keus uit heel veel decals (plaatjes) om je bordje nog mooier te maken. Als je het leuk vindt leggen we je uit hoe je thuis een 3D voorwerp zoals een vaas of theepot thuis kunt stippen en waar je op moet letten (je kunt deze voorwerpen helaas niet tijdens de workshop stippen want dat is zeker wel 4 uurtjes werk)

Duur 1,5 tot een kleine 2 uurtjes voor een bordje

workshop stippen tilburgstippen workshops tilburg porcelein stippen workshops  

 

Workshop Houten Wijzer Bordjes

Helemaal hip zijn ze de houten wijzer bordjes. In de workshop gaan we 5 plankjes schilderen en voorzien van leuke teksten. De borden zijn leuk voor in de tuin, onder de veranda, naast de voordeur of gewoon voor binnen.

Ook leuk om te gebruiken als naamwijzer, als geboortewijzer, voor een feestje. Je kunt er alle kanten mee op. We gaan schuren, verven, plakken en schilderen.

Iedereen kan het en super leuk om te doen. Klik op een foto voor een uitvergroting voor een beter beeld! Na afloop krijg je touw en krammen mee naar huis!

workshop houten wijzer bordjes tilburg   workshop houten bordjes schilderen houten bordjes workshop

14348831_1044530508998839_1935328855_n 14657534_1551098438249127_4009933747309695173_n 20160913_230331-1 img-20160922-wa0000-120160913_225825-1 15219605_1616166651742305_5311310658710467992_n

Workshop Woon poster maken

​Tijdens deze hippe workshop ga je je eigen Woon poster maken. We hebben keus uit heel veel teksten en mooie spreuken, maar het is ook zeker mogelijk om je eigen tekst aan ons door te geven zodat je die kunt overnemen.

De poster is 40 x 60 cm groot. Je kunt hem binnen hangen maar ook buiten.

Deze workshop  kost € 25,- p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt  1,5 uur.

Het is ook mogelijk om voor binnen een zwarte banner met witte letters te maken en latjes aan de bovenkant en onderkant. De prijs hiervoor is € 27,50 p.p. Duur 1,5 tot 2 uur.

 

 

Workshop dromenvanger maken

Kom je eigen dromenvanger maken. We  gaan werken met touw, kant, lint, kralen, garen, veertjes, bloemen, stof en alles wat je leuk vindt. De dromenvanger wordt 30 cm groot. We beginnen met het omwikkelen van de ring, daarna gaan we je de techniek van het web maken leren. En natuurlijk gaan  we de dromenvanger helemaal in stijl pimpen. Super leuk om te doen. Je kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren. Als je nog een gehaakt kleedje hebt liggen van een dierbaar iemand mag je deze rustig meenemen dan kunnen we deze in de dromenvanger verwerken. (wij hebben zelf ook een paar kanten kleedjes waar je uit kunt kiezen).

De dromenvanger staat leuk boven je bed, in de gang, onder de veranda, aan de voordeur, op een kinderkamer of gewoon in je huiskamer etc. etc.

Ring 25 cm – € 22,50    – Ring 30 cm-  € 25,00    –  Ring 55 cm – € 35,- (vooraf bestellen)

workshopdromenvanger S6303116  20161011_144623-120161011_150510-1 20161011_150457-1  20161011_142715 20161011_142511 

 

Workshop Ladder-maken

​Tijdens deze hippe workshop ga je je eigen ladder maken.  Je kunt hem recht maken of een beetje schuin. Je bepaalt zelf het aantal traptredes etc.

De ladder wordt iets groter als 1 meter. Je gaat de ladder zelf op maat maken. Als de ladder in elkaar is gezet ga je hem pimpen. We hebben keus uit heel veel leuke materialen, zodat je hem helemaal passend kunt maken bij je eigen interieur. Je kunt de ladder ook pimpen in een bepaald thema, denk aan Sinterklaas of Kerst of Voorjaar of Herfst, net wat je leuk vindt. Je mag ook fotootjes of kaarten meenemen die we aan de ladder kunnen hangen. De ladder staat heel decoratief in je huis!

Deze workshop  kost € 27,50 p.p. dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee, fris met wat lekkers. De workshop duurt  een 2 uurtjes.

 

Workshop Boomschijf schikken

Ben je opzoek naar een leuke, gezellige en niet te moeilijke workshop  dan is deze workshop misschien iets voor jullie. Iedereen krijgt een grote ronde boomschijf van 30 / 32 cm. Hierop komen 3 potjes van verschillende groottes die we eerst gaan pimpen. Dat doen we met kant, lint, houtjes, kralen, labeltjes etc. etc. Daarom heen komt mos en dat gaan we ook nog mooi decoreren. Je kunt je helemaal uitleven. De boomschijf staat gezellig op tafel, onder de veranda of we maken er gaatjes in zodat je hem op kunt hangen (dit dan graag van te voren even aan ons doorgeven, als je er gaatjes in wilt).  Je kunt decoreren in heel veel verschillende thema’s : herfst, kerst, voorjaar, pasen, ibiza style etc. etc. net wat jij wilt!

De workshop etagères duurt een dikk 1,5 uur  en kost € 25,00 p.p. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee/fris met wat lekkers

Workshop bloemen krans maken

​Tijdens deze gezellige workshop ga je een mooie (deco) bloemen krans maken. De krans gaan we eerst bekleden en daarna gaan we de krans versieren met servies, lintjes, ,deco bloemen, schelpen, noten etc.  Super leuk en ontspannend  om te doen. De krans is 30 cm groot.

Deze workshop kransen duurt ongeveer 2 uur en kost € 32,50 p.p. Dit bedrag is inclusief alle materialen en koffie/thee en fris met wat lekkers. Het is ook mogelijk om een kunst-taartje van bloemen te maken, Deze workshop duurt 1,5 – 2 uur en kost € 35,00

S6302664S6302811S6302657

 

 


Cheap Soccer Uniforms
Open chat