Cheap Soccer Uniforms
Cupcake Workshops - Vanaf € 37,50 p.p. - silsplace

Workshop Cupcakes

Ben je opzoek naar een leuke cupcake workshop in de regio Oss, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In deze workshop krijgt iedereen 9 cupcakes die we allemaal gaan  decoreren. We gaan eerst de cupcakes vullen met een lekkere vulling. Dit doen we met een appelboor. We gaan het fondant kleuren en geven je allelei tips hoe je vervolgens de cupcakes het mooiste kunt bekleden. We leren je het maken van randen ,roosjes, strikken etc.  Het is ook mogelijk om allerlei dierencupcakes te maken of om bv cupcakes in een speciaal thema te maken. Er zijn suikerparels, glitters en allerlei eetbare suikers aanwezig om je cupcakes om te toveren tot ware kunstwerkjes.

Er zijn volop voorbeelden aanwezig, dus aan  inspiratie geen gebrek. Daarna gaan de cupcakes  in een mooie taartdoos mee  naar huis, zodat je ze uitgebreid kunt showen. De cupcakes kun je ook invriezen.

Deze workshop duurt 2 uur en kost € 37,50  p.p. Dit bedrag is incl. alle materialen en koffie/thee/fris met wat lekkers.
kerst cupcakes workshop osscupcake workshop oss 2cupcake workshops oss 4dierencc1oss cupcakes makenoss cupcakes spuiten workshop


Cheap Soccer Uniforms
Open chat