Kinderfeestje Vogelhuisjes pimpen 

Hou je van knutselen en pimpen en wil je iets leuks maken voor je kamertje dan is het kinderfeestje vogelhuisje pimpen vast iets voor jou. Iedereen krijgt een vogelhuisje, die we eerst gaan verven en daarna helemaal leuk gaan pimpen. We hebben keus uit heel veel spulletjes, als glitters, bloemetjes, kralen, lintjes, diamantjes etc. en natuurlijk mag je ook een mooi (deco) vogeltje uitkiezen.

-Adviesleeftijd vanaf 6 jaar en ouder

Kosten

€ 20,00 per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of choco-zoen bij binnenkomst. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur kleine  2 kleine uurtjes

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een choco-zoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan gegeven worden:

  • Op onze workshop locatie in Tilburg-West (je kunt hier gratis parkeren)

  • Op onze workshoplocatie in Moergestel (je kunt hier gratis parkeren). We zitten helemaal vooraan in Moergestel, tegen Tilburg-Zuid aan.

  • Binnen een straal van 40 m rondom Tilburg / Moergestel kunnen we het feestje ook bij je thuis organiseren (meerprijs € 0,29 cent per km berekend vanaf Tilburg of Moergestel)

  • Woon je verder weg bestel dan een super tof  DIY KIDS PAKKET, compleet met alle materialen en een duidelijke instructie. Klik voor alle info in de WEBSHOP.

Extra opties

  • Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,50  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben
  • Na afloop is het mogelijk om een grote snoeplolly mee te geven voor thuis -  € 1,50 pp
  • Het is mogelijk bij alle feestjes om een glittertattoo bij de kinderen te zetten -  € 2,50 pp

 

 

kinderfeest  vogelhuisje pimpen
Kinderfeestje  vogelhuisjes maken
kinderfeestje vogelhuisjes pimpenTilburg
kinderfeest vogelhuisjes knutselen
kinderfeestje knutselen tilburg
kinderfeest vogelhuisjes tilburg