Cheap Soccer Uniforms
High tea bak feestje € 19,50 - silsplace

KINDERFEESTJE HIGH TEA MAKEN

Ben je gek op koken en bakken dan is het high tea kook & bak feestje echt iets voor jou. Tijdens dit kinderfeestje gaan jullie gezamenlijk een high tea koken. Als jullie binnen komen is de tafel mooi gedekt en staat er wat lekkers klaar. Als we alles hebben uitgelegd, worden de schorten omgedaan en gaan de kinderen samen allerlei lekkere hapjes maken. De gerechten die we gaan maken zijn bv: cake-pops, diverse bonbons, lekkere sandwichrolletjes, bakjes van fillodeeg met fruit, hartige taartjes etc. Als alle gerechten klaar zijn, is het tijd om aan tafel te gaan en al het lekkers op te eten. Wat over is mag de jarige job mee naar huis nemen. Deze high tea is maaltijdvullend en we maken een combinatie van zowel hartige als zoete gerechten.

-Adviesleeftijd vanaf 9 jaar en ouder

Kosten

€ 19,50- per kindje. Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen bij binnenkomst en natuurlijk de high  tea. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 2 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan alleen in  Moergestel gegeven worden. Je kun hier  gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen.

high tea kinderfeestje tilburg bakfeestje tilburg bakfeestje oisterwijktilburg high tea kinderfeestkinderfeestje bakken koken oisterwijktilburg kinderfeest bakfeest tilburg kinderfeest koken 3tilburg kinderfeest bakken 1tilburg kinderfeest kokentilburg kinderfeest high teakinderfeestje koken tilburg


Cheap Soccer Uniforms
Open chat