Cheap Soccer Uniforms
Snoeppot maken € 16,- silsplace

KINDERFEESTJE SNOEPPOT MAKEN

Ben je gek op snoepjes, kom dan je eigen snoeppot maken. Dit doen we met een bloempot en een grote glazen bol. Deze gaan we met verf omtoveren tot een echte snoeppot. De pot wordt ook nog mooi gepimpt, met bloemetjes, glitters, band etc. Natuurlijk gaan ze naar huis met wat lekkere snoepjes erin. Super leuk om te doen! Het is ook mogelijk om voor de UNICORN snoeppot te kiezen. Graag dit bij het reserveren aangeven bij de opmerkingen.

-adviesleeftijd vanaf 6 jaar of ouder

Kosten

€ 16,- per kindje voor de gewone snoepot en € 16,50 voor de Unicorn snoeppot – Vanaf 8 kids (bij minder kindjes rekenen we toch de prijs voor 8 kindjes). Incl. onbeperkt ranja/fris wat lekkers in de vorm van een cupcake of negerzoen en tijdens de workshop zorgen we voor wat te snoepen. Ook zorgen we natuurlijk voor een kadootje voor de jarige.

Duur

Duur 1,5 uur

Programma

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met zingen voor de jarige en genieten we samen van ranja en wat lekkers, dat kan iets zijn van een negerzoen of een cupcake! Als het lekker op is gaan we beginnen met de workshop. Tijdens de workshop zorgen we natuurlijk voor wat te snoepen. Na afloop van de workshop is er altijd tijd voor een foto-momentje als jullie dat leuk vinden. We hebben leuke foto-attributen en een gave fotolijst waarmee we leuke  groepsfoto’s kunnen maken met natuurlijk alle mooie kunstwerken erop.

Locatie

Het kinderfeestje kan op onze locatie in Tilburg (bij de Westermarkt) of in Moergestel gegeven worden. Bij beide locaties kun je gratis parkeren. Ook kan het feestje bij jullie thuis gegeven worden er komt dan  eenmalig 0,35 cent per km aan bijkomende kosten bij en we vragen of jullie dan zelf voor ranja willen zorgen. Natuurlijk nemen we wel wat lekkers mee.

Extra Optie

Bij alle kinderfeestjes is het mogelijk om een verjaardagstaart te bestellen. Deze worden gevuld met jam en chocolade-botercrème. De prijs voor een 9-persoons taartje is € 27,-  Graag de kleuren van de taart doorgeven en wat je op de taart wilt hebben – als je niks doorgeeft maken we een taartje met de naam en bloemetjes / vlinders

De prijs voor een 10-persoons Unicorn taartje is € 32,50 Graag dan ook de kleuren van de  toefjes doorgeven.

       


Cheap Soccer Uniforms
Open chat